Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Pro mě je to nekompromisně nejlepší film všech dob!!!!!!! Při každém sledování tohoto jedinečného díla mi běhá mráz po zádech a musím brečet jako malej capart. Dokonalý herecký výkon všech zúčastněných, úžasná hudba a báječná režie v podání Franka Darabonta. Moje srdeční záležitost. Red: "Za co jseš tady?" Andy: "Nevinej! " Red: "Tak to sem zapadneš."

Gauneři

Gauneři (1992)

Nejlepší film mého oblíbence Tarantina. Nejlepší diskuse o tom jestli člověk má dávat spropitné servírce v restauraci nebo ne. Je to prostě, dialogová onanie. :-)

Marketa Lazarová

Marketa Lazarová (1967)

Nejlepší náš film všech dob bez debat. Dokonalá hudba pana Lišky.

Zelená míle

Zelená míle (1999)

Stále mám v paměti, jak jsme šli na míli do kina a kamarád (vikin) mi říkal, že to bude tříhodinová blbost. Že Shawshank se nemůže opakovat. Po kině jsme odcházeli a nikdo se s nikým nebavil. Všechny nás to vzalo za srdíčko, zase. Jak to pane Darabonte děláte? Duncan opravdu v tom filmu vyčníval a to nejen kvůli svojí velikosti.

Mlha

Mlha (2007)

Tak toto mě dostalo do kolen (zase). Co vytknout? Jen rozpočet, díky kterému jsou triky na nízké úrovni. Vše ostatní je super. Neznám žádný jiný konec filmu, který člověka dokáže víc odrovnat. Musím vyzdvihnout z herců Williama Sadlera, který ve mě už jako Heywood z Shawshanku nadchl, ale tady ukázal ještě víc.

Rocky

Rocky (1976)

Stallone, Charlie Chaplin a Orson Welles jsou jediní kdo byli nominováni na oscara za hlavní roli a scénář k jedinému filmu. Je to neuvěřitelné, že se vůbec ten snímek podařilo natočit se Stallonem, protože jej nikdo do hlavní role nechtěl. A nakonec je to klenot.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Co říct? Snad jen, že: Život je jako bonboniéra...