Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (30)

plakát

Star Wars: Vadná várka - Neznámé stezky (2024) (epizoda) 

Taková vetřelco-pirátsky-karibsky laďená epizoda! Líbí se mi že se seriál snaží vydat trochu dospělejším směrem. Pokud seriál někde nenarazí, čeká nás nejlepší série vůbec!

plakát

Živí mrtví - Série 8 (2017) (série) 

Po téhle série jsem na TWD přestal mít jakoukoliv chuť. Nevím za jak dlouho se k seriálu vrátím dokoukat 3 poslední série plus nějaké ty spin-offy. Hodně slabá série, po které vůbec nevím, jestli chci zbytek příběhu vůbec znát...

plakát

Saw X (2023) 

Jakožto věrný fanoušek jsem se do kina samozřejmě musel podívat. Po zpackaném minulém dílu rozhodně příjemný větřík. I přes pevné stisky ruky mé přítelkyně, jsem se od filmu očima nemohl odtrhnout. Saw X je zajímavá změna zaběhlého konceptu a velice krvavá podívaná. Navíc vám dá film přesný návod, co dělat když se stanete obětí podvodu :)

plakát

Mezi živly (2023) 

Neskutečně poutavý vizuál a zábavný děj je to co od tohoto filmu můžete čekat! Animák se mi neskutečně trefil do vkusu, rozhodně DOPORUČUJI! Tento rok je bohatý na dechberoucí animace.

plakát

Banda - Ženská svého druhu (2019) (epizoda) 

Sakra, jedu si Bandu už podruhé a opět v tom nacházím ten klenot. Je to geniální po všech stránkách. Herecké výkony, obsazení, dialogy...To vše se v nejlepším možném spojuje právě v The Boys!

plakát

The Mandalorian - Kapitola 21: Pirát (2023) (epizoda) 

Za  mě zatím určitě nejlepší díl celé série a jeden z nejlepších dílů vůbec! Mandaloriani při záchraně Nevarra, moment se zbrojířkou a Bo-Katan a nakonec nastínění záhady, která nás bude provázet až do konce seriálu (kam zmizel Gus Fring :-). Za mě parádní epizoda, nevím co bude celý týden dělat do další. Mimochodem cameo Zeba rozhodně potěšilo!

plakát

Volejte Saulovi - Všechno je to pryč, Saule (2022) (epizoda) 

Tak a je tu konec. Konec jednoho z nejlepších seriálů současnosti. BrBa, El Camino a BCS mi dali zcela nový pohled na kinematografii. Neskutečný MASTERPIECE. Na tento fiktivní svět budu s láskou vzpomínat.