Reklama

Reklama

VOD (1)

Din Djarin se vrací k utajené mandalorianské buňce. (Disney+)

Recenze (42)

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro celkový příběh asi ne úplně podstatná epizoda, ale jde o něco, co mi připomnělo, proč má tak rád Star Wars. Vynikající atmosféra, působivá akce, zajímavý flashback a vykoupení pro představitele Ahmeda Besta, který ztvárnil Jar Jar Binkse. Možná bych mohl být hnidopich a snaž se najít nějaké chyby (a ony se vyskytly), ale proč bych to dělal, kdy jsem si po zhlédnutí dvacáté kapitoly cítil jako ve chvíli, kdy jsem viděl první film Hvězdné války? ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektné, ale iba takto vizuálne...proste vystopovala som dravca až do jeho hniezda, ktoré je tak strašne ďaleko, ale raketou doletíme pod vrchol skaly, hore vyšplháme a tam sa - čuduj sa svete dravec matka ešte len chystá najdúchom nakŕmiť svoje mláďatá...zachránilo to to ako to bolo natočené, ale toto bolo na hrane absurdity. ()

Reklama

Bender0101 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nejdelší epizodě zde máme nejkratší (26 minut), navíc neobsahuje linku na Coruscantu, je hodně filleroidní... i hloupá. Mandaloriani jsou opět idioti, co trénují střelbu na vodu a nejsou schopni zabít ptakoještěra, který jim unáší drahocenné členy/děti (přesto, že mají tým specializovaný na Vřešťojestřábi).  "Trénink" s Groguem je k smíchu, nicméně alespoň dostane beskarovou plaketu. Vyobrazení Rozkazu 66 nic moc. Únos nalezence nepřekvapivý. Zachránci v tomto závodě s časem vůbec nemají na spěch, ale i tak dorazí před dinosaurem, který měl být víc jak den v hnízdě. Ptakoještěrovi prý při útoku blastery/výbušninami zabije dítě; pokud na něj budete přímo útočit jinak, nalezenec je v bezpečí, jistě. Sežrání ve stylu Jurského parku by očekávalo i batole. Bo-Katan řekne Zbrojířce o mytosasurovi, ta jí nevěří. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nestřílej, sleduj ho do hnízda!....po třech minutách....Došlo mi palivo, vždycky nám uletí! Tak pitomou scénu by jeden pohledal. Ale to je jen začátek. SW si s logikou málokdy lámaly hlavu, ale občas jsou ty kydy hrubě za hranou absurdna. Flashback Grogua fandy jistě uspokojil, ale pro mě je tato epizoda zatím nejhorší z třetí řady. A to bez ohledu na to, jak efektně vypadal souboj s dravcem. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ochotnické divadlo, které v některých momentech vypadá hůře než staré filmové D&D. Fakt jako. Na ten StageCraft se vys*rte! Tohle není cesta pro budoucnost vizuálně působivých projektů. To je akorát cesta pro bolest očí! Kusy flashbacků pak nabízejí jakousi zajímavost a lehký posun v linii Groga taky konečně potěší (ačkoliv provedení je ke zblití). Ale zbytek je jenom obyčejný filler, který vlastně není ani moc zábavný a baví až svou závěrečnou bizarností. Fuj! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Kyrimorut byla odlehlá pevnost nacházející se na Mandalore. Byl to domov klanu Skirata, stejně jako všech klonových vojáků a Jediů, kteří potřebovali uniknout před Impériem. Poprvé je zmíněna v knize „Star Wars Legends“ z roku 2007, a to v „Republic Commando: True Colors“. (Veskoslav)
  • Klonoví vojáci, kteří napadali senátní ochranku spolu s Kelleran Beq (Ahmed Best), patří k tzv. Shocktrooperům – vojákům, kteří se specializovali na lov nebo ochranu důležitých osob. (Veskoslav)
  • Kelleran Beq byl Mistr Jedi, který dohlížel na padawany, když procházeli zkouškami řádu. Měl přezdívku „The Sabered Hand“ a nehraje ho nikdo jiný než Ahmed Best, který hrál Jar Jar Binkse v prequelech. (Veskoslav)

Reklama

Reklama