Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (280)

plakát

Duna (2021) 

Film trvá 2,5 hodiny a přes to se člověk nenudí ani minutu, navic opravdu skvostna hudba, tady není co řešit.

plakát

Expedice: Džungle (2021) 

Dost mi to připomínalo Mumii s B. Fraserem, mám tyhle filmy rád, tak dávám 4*, ale tu půl minutovou scénu o chudackovi braskovi buzikovi jste měli vystrihnout:/ Už mě tyhle manýry začínají solidně srat, jakoby nestačily mnohdy ty do oka bijící trapný multikulti castingy aby se náhodou neřeklo.

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Vyhypovana prumerakovina nezklamala. Herci nesymptacti, ženský hnusný, dialogy, že to člověk musel pretacet, jediný z toho zajímavý jsou snad ty hry, od 4. dílu jsem fandil druhé straně:-) jako tři hvězdy fakt max.

plakát

Kate (2021) 

Škoda toho konce mohlo to být i za 4*.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Nudný jak prase a zároveň je to všechno jenom ne vtipný!

plakát

Like House (2021) (pořad) odpad!

Tihle vymrdanci by neměli mít ani volební právo.

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Prosil bych místní homoklady ať si jdou vylestit u Spidermana nebo jiné podobně teplé Marvelovky a nechají nejlepší akční scifi všech dob s velice důstojným pokračováním bez těch svých dementnich žvástů. Tenhle film má jediný dvě chyby a to absence Fishburna a Weavinga, jinak opět skvělá akce a podívaná.

plakát

Nikdo (2021) 

Natočit to Seagal má to tady 30% :-) Nevím, nějak zvlášť dobrý mi to teda nepřišlo. V době psaní komentáře má Nobody stejný hodnocení jako Není čas zemřít, to mi přijde hodně vtipný. Za mě průměr s milionkrát ohranou zápletkou, který už znova vidět nepotřebuji. (Narozdíl od Bonda)

plakát

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021) 

To je prostě klasika tady :-) Když je to nudný, táhne se to jak smrad a jsou tam dva vtipný momenty z celého filmu skončí to v červených číslech. Při tom jestli tohle je komedie, tak Špindl by měl mít 90%, tam jsem se zasmál aspoň pětkrát snad. S tím hereckým ansamblem co tady je, je to ve finále naprosto ostudný, zklamání.

plakát

Superdebata České televize (2021) (pořad) odpad!

Prý "Moravec by tomu dodal glanc" :D  Někteří místní chytrolíni prostě nikdy nezklamou :D  A stejně tak ubohá zbytečná a neobjektivní ČT opět s VR ukázala jak nesmyslně vyhazuje naše peníze. Naprosto zbytečný dvě hodiny.