Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (20)

plakát

Muž jménem Otto (2022) 

Nádherný, brilantní a dojemný film ze života. Krásná hudba, příjemní herci a samozřejmě můj oblíbený Tom Hanks, který exceluje. Obecně nemám ráda, když Američani přetáčí něco,  co už vyšlo a fungovalo, ale tady se jim to povedlo. Udělali svoji verzi a ta je boží. Švédskou verzi mám ráda, ale k téhle se spíš vrátím, neboť mi přijde, že víc tne do živého a dává nám to poselství vážit si každého dne a své drahé polovičky, i když to vždycky není zalité sluncem.  Také se mi moc líbí, že obsadili syna T.Hanska do jeho mladší verze. O to větší poselství to mělo. Trošku jsem přemýšlela, nad tím že je to T.Hanks a jeho současná žena. Doporučuji všem. Stojí to za to. Díky za tenhle krásný počin.

plakát

Beautiful Wedding (2024) odpad!

S knihou to nemělo nic společného. Vůbec mi to nedávalo smysl, po pár proklikaných minutách jsem to musela vypnout. Totální americká sláťárna, která nemá hlavu ani patu. Těch pár promrhaných minut mi pořád dokola běželo hlavou proč se něco takovýho vůbec točí? Totální odpad. Ztráta času. Fujky

plakát

Láska přes okno 3: Z očí do očí (2024) 

První díl byl super, druhý mě vůbec nebavil a byl neskutečně táhlý a bohužel jsem moc nerozuměla hlavním hrdinům. Třetí díl si mě získal a jsem ráda, že jsem ho mohla vidět. Je super, že trilogie byla dotočená se stejnými herci a že se povedla. Chválím a doporučuji ;)))

plakát

Králova dcera (2022) 

Příjemná romantická pohádka o pár hercích se skvělou hlavní hrdinkou. Taková oddechovka pro pochmurné dny. Díky za ni.

plakát

Včela na mušce (2022) (seriál) 

Pan Atkinson je neuvěřitelný talent. Stačí, když je na plátně sám a úplně ho ovládne svou grimasou a pohybem těla. Seriál je taková jednohubka na zasmání. Když jsem ho viděla poprvé, rozčilovalo mě to. Podruhé jsem si ho maximálně užila. Skvěle vymyšlené srandy. Nejlepší byl dle mého mínění obojek. Jak ho hrdě nosil. Děkuji za super počin. Doporučuji všemi 10.

plakát

Na tenkém ledě (2020) (seriál) 

Nádherný, hluboký seriál. Zpočátku může působit dost jednoduše, ale je velmi propletený, pohrává si i tím, co nosíme uvnitř a neřeší jen slávu, vítězství a peníze. Líbí se mi, kolik osudů divák může sledovat, ale samozřejmě mě nejvíc bavila Kat & Justin. Líbilo se mi, jak se Kat mění, vyvíjí, bojuje i je v koncích. Děkuji za tenhle seriál (protože ve spoustě seriálů/filmů jsou všichni tak dokonalí) a doufám, že podobných příběhů bude přibývat.

plakát

Kuchařka z Castamaru (2021) (seriál) 

I když mi vévoda přišel starý a ne úplně sympatický, svým chováním si mě získal. Clara byla skvělá, i když možná příliš velká světice, ale seriál měl drive, humor, hezkou hudbu i smutné pasáže ze života. Jsem ráda, že jsem na seriál náhodou narazila a určitě doporučuji. Taková oddychovka ;)

plakát

XO, Kitty (2023) (seriál) 

Oddychový, suprový seriál. Kitty je skvěle trhlá, zůstávají tu good vibes z filmů s Larou Jean. Seriál neřeší jen povrchní věci jako ostatní teen seriály. Opravdu mě to mile překvapilo a zlepšilo náladu. Fajn příběh, dobrá hudba, super dialogy. Těším se na 2nd season. 

plakát

Forst (2024) (seriál) 

První epizody si mě rychle získaly, krásná příroda, hezká hudba a písničky a zajímavý, napínavý příběh. Bohužel, poslední díl byl značně nelogický. Spousta věcí nevysvětlená, divák tápál. Státní zástupkyně se chovala dle mého jak psychopat. Mrzí mě, že nám nikdo nic pořádně nevysvětlil. Druhá série pokud by byla, je za mě zbytečná.

plakát

Podruhé mě neoklameš (2024) (seriál) 

Sympatická hlavní hrdinka, skvělá herdek tchýně, kterou by snad každá snacha od televizní obrazovky nejradši zaškrtila. Hlavní detektiv byl takový podivín, ale postupně jsem mu jako divačka přišla na chuť a začala ho brát. Příběh zajímavý, zapletený, rozuzlení dle mého velmi povedené. Konec pak už předvídatelný. Kvituji ještě dovětek v podobě skoku o 18 let.  První díl neuchvátil, ale nakonec si mě seriál získal.