Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Se Skyfall a Goldeney asi nejlepší Bondovka - vlastně naprosto nejlepší spy movie. A to píšu jako fanda  Pierce Brosnana. Daniel Craig si mě ale navzdory původní animozitě v roli v těhle dvou filmech naprosto získal.

plakát

Mission: Impossible Odplata - První část (2023) 

Cruise i v 60 válí a člověk mu to pořád věří - asi proto, že to všechno fakt dělá. Film je perfektní žánrovka, vtipná, dramatická, přehledně a poctivě natočená. Pro mě jsou narozdíl od mnohých dalších předchozí filmy Fallout a Rogue Nation možná o fous lepší. Nevím, jestli je to tím, že tady je poprvé zápletka takhle jasně rozpůlená do dvou filmů, ale něco mi tam chybí na pět hvězd. Jinak ale pecka!!!

plakát

Oppenheimer (2023) 

Je to skvělý, silný, perfektně načasovaný, filmařsky zase 100%, ale chybí tam to magický za pět hvězd. Možná za to může délka a pocit, že film má dva až tři konce. Vlastně nevím, co jiného vytknout, jen Inception, Interstellar, Dark knight jsou prostě víc...nicméně klobouček.

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Strašně jsem se bál, aby to nedopadlo jako Křišťálová lebka - hezké momenty, nijaký celek, blbý konec. Tohle se ale opravdu povedlo. Ano, kritizovat detaily se dají, ale vzhledem k tomu, co se dnes v Americe točí, jde o krásné završení série, která prvním třem dílům rozhodně nedělá ostudu! Díky, že jsem mohl být u toho.

plakát

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021) 

Dobrý, vtipný, hezky natočený s děravým scénářem. Ale zbylé kvality to hravě přebily. Kvalitní a milá podívaná :-)

plakát

Matky (2021) 

Hezky natočenej nic moc film, protože vlastně není vůbec vtipnej. Hádkovi snad budou lepší. Vypadají tak :-) Vojtovi, Sandře a jejich partě, ale držím palce!

plakát

Pánský klub (2022) 

47%? To jako fakt?!? Dobrý, není to Vesničko má středisková, ale za a) je to docela fajn prdel, protože je to pestrý na příběhy a k tomu slušně napsaný , za b) je to dobře natočený, za c) herci jsou skvělí a dávaj tu míru nadsázky tak akorát. Počítám, že jestli někdo čekal Vyšehrad, nebo Špindl, je tady špatně. Tohle je nakonec vlastně docela milá poetická věc, kterých dneska příliš není. Přitlačím ze čtyř na pět, aby se to hnulo směrem vzhůru. Ty čísla jsou totálně mimo.

plakát

Kdyby radši hořelo (2022) 

Jakože dobrý!!! Připomíná mi to trochu Formana v 60. letech! Opět, české boule ve své přirozenosti, jak je máme nejradši. Tenhle typ filmů, se nám vždycky líbil a umíme je.

plakát

Pánský klub (2021) (divadelní záznam) 

Viděl jsem divadlo i film a obojí dobrý. Divadlo o fous vtipnější, film zase citlivější.