Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terapie pro „eroticky závislé“ svede dohromady naprosto nesourodou pětici. Sympatický a nesmělý učitel Cyril (Jiří Mádl) se obává svých lechtivých představ o studentkách. Neomalený erotoman a notorický záletník Eda (Milan Šteindler) si stále dokazuje svoji mužnost. Mladý ajťák Martin (Martin Leták) se prezentuje jako velký milovník, ale jeho vystupování budí spíše rozpaky. Postarší scenárista Přemek (Bolek Polívka) by se rád ubránil svodům své dlouholeté múzy, zatímco vyhořelý rocker Gigi (Zdeněk Žák) už má to nejlepší očividně dávno za sebou… Nebo ne? Sezení výstředních účastníků probíhají pod taktovkou atraktivní, ale nepříliš zkušené psycholožky Lindy (Kristýna Hrušínská), které se terapie brzy vymkne z rukou. Otěže přebírají samotní „klienti“, setkání nabírají nečekaný spád a rozjíždí se svižná mozaika neuvěřitelných příběhů. Komedie o lásce a jejích podobách a o tom, že nikdy není pozdě pokusit se něco napravit. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (110)

Tominni 

všechny recenze uživatele

Za mě vlastně takový solidní český průměr, speciálně v první polovině filmu jsem se u postaviček Panského klubu (erotoman Šteindler, učitel Mádl, Polívka......) celkem bavil, bohužel druhá polovina filmu a speciálně závěr je tak trochu zklamáním. Uvěřit Zdeňkovi Žákovi roli rockera mi tedy dělalo problém. Přesto - solidní herecké obsazení to nakonec na tři hvězdy vytáhne. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

No, ale já asi fakt té české filmové tvorbě propadnu. Za poslední měsíce jsem viděl více českých filmů, než za celé poslední roky. Pánský klub na mě vypadl na Netflixu, tak jsem bez jakýkoliv informací dal "Spustit". Ve výsledku mě čekala pochybná sonda plných klišé a stereotypů. Těch se bohužel jako společnost nikdy nezbavíme, tak aspoň na to můžeme koukat jako ad absurdum. Herecky je to docela dobré a jen čekáte jaký charaktery dostanou vývoj. Ale konec je teda docela hořký. Což mě hodně překvapilo. Mám především na mysli Mádlovu linku. Jsem tedy rád, že mě i dnes dokáží filmy překvapit. Znovu bych na to nekoukal, ale jako jednohubka dobrý. (50 %) ()

Reklama

Cermicek 

všechny recenze uživatele

To je tak, když si do busu zapomeneš exterák a musíš spoléhat na poslední chujovinu, co sis sosnul na disk..!🙈. Když já bych těm českejm komediím fakt chtěl dávat větší šance a věřte, že se opravdu snažim (jednou za dva roky je na tyhle sračkoidní výplachy až až), ale přijde mi, že se kvalitka stále propadá a ne a ne dopadnout na dno...🤔. Taky nevim, stli je to záměr, ale přijde mi, že se s těmahle strojeně prkennýma performancema v poslední době u tohohle žánru roztrhl pytel a upřímně to nechápu🤷‍♂️. Třeba takovej Šteindlas by měl solidně nakročíno, ale nepřirozenost hraní všechno zabije už po pár minutách..Mno zkrátka, zase o to budu dávat větší pozor, abych si ten disk vždycky pečlivě zabalil s sebou!!☝ ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Divadelní hru jsem neviděl, ale po poněkud zbrklém a hodně nevěrohodném začátku to nabere příjemný směr. Hrušínská jako femme fatale dokonalá, Mádlovo herectví se mi moc líbí dlouhodobě a Šteindler byl nakonec taky fajn. Ovšem Gigi Žák tomu nasadil korunu! :))) Katakombes Milou Kinematografos. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Posledních X let jede tuzemské kinematografie (čest výjimkám) ozajstné bomby. Nevtipná rádoby komedie plná nesympatických postav, navíc špatně obsazených (Šteindler už je na dně dlouhou dobu, ale každou další rolí začínám mít čím dál větší strach o Mádla). Co funguje na divadelním jevišti, nemusí fungovat na filmovém plátně. A v tomto případě měli sexuchtiví pánové zůstat na prknech, které znamenají svět. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Pánský klub se stal celovečerním filmovým debutem nejen pro režiséra, scenáristu a koproducenta filmu Matěje Balcara, ale zároveň i pro celý jeho hlavní tvůrčí tým. Šlo o kameramana Aleše Svobodu, střihače Jana Vondráška, vedoucího produkce Ondřeje Prášila, scénografa Jana Balcara ml. a skladatele Jana Kučeru. Zároveň celá realizace připomínala takový rodinný podnik, protože Matěj Balcar údajně do filmu zapojil přesně 16 svých příbuzných, pokud počítáme Balcary i Hrušínské. Na place prý dokonce vznikla panákovací hra, že za každého Balcara na plátně si musíte dát drink. Dokoukat závěrečné titulky je tak pro hráče prý poměrně náročné. (Nerdik)
  • O tom, zda má příjmout roli, se Zuzana Žáková radila se svým otcem Zdeňkem Žákem, který ve filmu také hraje. „Když jsem mu volala, jestli by mu to nevadilo, protože bych ho nechtěla přivést do rozpaků, tak z něj vylezlo, že je to přece práce a jsme profesionálové. Nakonec jsme to zvládli, k masáži došlo, ale měli jsme patřičné rozestupy,“ prohlásila Zuzana o jejich společné scéně. (Duoscop)

Reklama

Reklama