Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní
  • Krimi

Recenze (1 132)

plakát

Čaroděj ze země Oz (1939) 

Ding Dong the Witch is Dead... Ale kdepak, koukejte z toho Baronessu Thatcherovou rychle vynechat. Tenhle muzikál jsem začátkem roku zhlédnul při pátrání po samplu Johna McCormacka z písně Plecháč od Grasscut (BTW Díky Ráchel nebo Klárce z R1). Navíc jak všichni víme od Stewarta Leeho, o Thatcherové a Scooby Doo se nežertuje. __ Samotný muzikál je hodně, ale opravdu hodně ze staré školy.

plakát

Very Important People (2012) (pořad) 

Za pozornost určitě stojí Morganina Fearne a Terryho Attenborough. Jinak jsem měl smíšené pocity. Ani ne tak z kvality napodobování. Spíše ze skutečnosti, že 90% parodovaných jsem byl schopen identifikovat.

plakát

Ripper Street (2012) (seriál) 

Trojdílný oblek, buřinka a v ruce klacek namísto deštníku. První díl mě příliš neoslovil a dost možná bych dal v následných nedělních vysílacích bitvách přednost nákupu v Selfridge's . Druhý díl však zaujal mnohem více a nakonec jsem dokoukal celou první sezónu.

plakát

Fonejacker (2007) (seriál) 

Kayvan dokázal, že tento formát zábavy nepatří výhradně jen na rozhlasové vlny, ale že když se to umí, tak se ho vyplatí přizpůsobit i televizní obrazovce. Až budu příště nakupovat elektroniku, tak zásadně přes telefon a se silným akcentem. Jenom si ještě musím zjisti, jestli by mi za to v ČR nehrozil nějaký postih. Přece jenom u nás mají občané trochu jiný přístup k humoru, když se oni samotní stávají jeho terčem.

plakát

Made in Chelsea (2011) (pořad) odpad!

Jaká to ostuda, že Made in Chelsea tu má profil dříve než The Only Way Is Essex (TOWIE).

plakát

Jednorožec Charlie (2005) (seriál) 

♪ ...Checkpoint Charlie... ♫ Radím Vám dobře, zůstaňte raději za zdí.

plakát

Friday Night Dinner (2012) (TV film) odpad!

Nevim jestli tenhle pilot někdy opustil místnost střižny. Pro zdraví lidí se smyslem pro humor doufám, že se mu to nepodařilo. Bohužel se ale podařilo uniknout 30ti vteřinové upoutávce. Radím všem databázím tento projekt vymazat a nadobro tak na něj zapomenout.

plakát

Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (2007) (seriál) 

Odpad by byl asi příhodnější. Ale pokud Erica s Timem hodím do kategorie antiherců a zaměřím se spíš na rady Dr. Brula nebo mimozemšťana Davida Liebe Harta s jeho Salame, tak to zas tak zlé není. Kór když dojde i na album Casey Tatuma v podání Joshe Grobana.

plakát

The Fast Show (1994) (seriál) 

Možná jsem na ty nové pořady s "moderním humorem" zbytečně přísný, ale když se člověk podívá na starší klasiky (kam beze sporu patří i Fast Show), tak nemůže hodnotit jinak. Paul Whitehouse je tu naprosto výborný. Hodně mě těšil očividný vliv Reevese s Mortimerem. Takže je to místy i hodně hloupé a přímočaré. Ale pořád hodně dobré. Pokud bych měl jmenovat mé nejoblíbenější skity, tak je to nepochybně "Jazz a Indie Club".