Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Dobrodružný

Poslední recenze (34)

plakát

Elektra (2005) odpad!

Dělat spin-off k už tak dost bídnýmu filmu je už opravdu zoufalost sama. Navíc - když už ani ta samotná postava Elektry v Daredevilovi předvedla úplný kulový jak z hlediska scénáristickýho, tak i z hlediska hereckýho - musí být přece stoprocentní záruka toho, že to půjde do kopru už na samotným začátku. Tady to je ale posunutý o laťku dál, co se týče kreativního bankrotu. Příběh je ještě mizernější než jeho už dost nudný předchůdce, akční scény působí jako by je dělal Steven Segal (což není vůbec dobrá vizitka) a Garner jakožto Elektra působí ještě víc znuděně než slepoň Affleck jakožto drzej ďábel v předchozím filmu. Nejsměšnější scénou ve filmu je souboj mezi všude poletujícíma hadrama a samotnej "obrovskej" příběhovej zvrat v podobě toho, že nic nebyla náhoda a tak to bylo předem naplánovaný, je opravdu na přes držku. Nevím jestli jsem rád, že jsem po zhlédnutí nedostal mozkovou obrnu a do konce života tak s povislým koutkem huby neslintal do koberce, ale byl jsem tomu reálně blízko.

plakát

Daredevil (2003) 

Jó Marvel svět to měl počátkem tisíciletí dost těžký. Novou nejvyšší laťkou tehdejších marveláckých superhrdinských komiksových adaptací byl Raimiho Spider-Man, a tohle se k ní ani zdaleka nepřiblížilo. Ben Affleck v hlavní roli hraje svou postavu jak znuděnej puberťák v depresích závislej na xanaxu a LSD. I blbej vykotlanej strom by tu roli zvládl zahrát líp. Co se týče dalších postav a jejich obsazení, tak to je taky tragédie. Garner jako Elektra vůbec neví která bije, a když už se vůbec nějakým způsobem projeví, tak je to jak sledovat šneka se plazit - sice nějaký pohyb vydá, ale ve výsledku se posune jen o pár nanomlilimetrů, pokud se na něj někdo nedívá víc jak týden v kuse. Duncan, kterej ještě v tý době těžil popularitu ze Zelený míle, měl zřejmě za úkol se svou rolí Kingpina zasadit o větší popularitu, ale v závěru mu to vůbec nic nepřineslo. Spíš to bylo celý jen na škodu jak herci, tak i postavě Kingpina, a v samotným filmu byl využit naprosto minimálně. Jedinej Colin Farrell byl jako Bullseye skvělej, a na herci samotným bylo zřetelně poznat, že si tu roli užívá. Co se týče příběhu, tak je to taky docela dost bídně odvyprávěná celkově ničím nezajímavá tuctovka. Akce je stupidní, nudná a chvílema i směšná. Jednu hvězdu za Farrella, víc si tohle upatlaný svinstvo nezaslouží.

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) odpad!

Slíbil jsem si, že už do týhle žumpy plný ničeho už nespadnu, a jsem v ní zas zpátky ty vole. No, Nárožnej sice potahal svým nostalgickým trailerem na první část, ale tady už není co tahat. Od prvního dílu se absolutně nic nezměnilo. Je to furt ta samá nezáživná nuda a když už se snaží být jakože něčím zajímavá, tak to kolosálně posere. Kupříkladu to jsou jakože odvyprávěný niterně procítěný životy hlavních postav, kde se jakoby ukáže, že měli všichni nachlup stejnej život na hovno. A teď se nacházej ve svízelný situaci, kde musej bránit jednu blbou vesnici před rádoby tyranským impériem. To udělaj tak, že nejdřív ve slow motionu kosej obilí (z těchto záběrů mají stojáka maximálně tak reklamní agentury, který mají zadání udělat reklamu na pečení chleba a samotnej rejža Šnajdr), pak cvičej vesničany v tom, že tímhle ostrým na konci světelný mačety se bodá, a že hlavní u bouchačky se nemíří proti sobě do oka. Pak přijde samotnej epickej boj na život a na smrt za záchranu osady. Bojový taktiky jak rebelů, tak i velkýho zlýho impéria stojej tak neuvěřitelně za vyližprdel, že by to i vyprcanej Pepík z pátý bé s diagnostikovanou leukémií, rakovinou, dyslexií a podprůměrnou inteligencí vymyslel líp. No a na samotným konci, když už tohle debilní melodrama končí, a ostatní přeživší pohřbívaj svý hrdiny, kteří neskutečně dramaticky (tzn. nejnudnějc a hrozně smutně) zdechli, tak jako diváci dostaneme ještě jeden kopanec do prdele v podobě toho, že možná tam někde v plesnivým rohu rodí nějaká třetí část. PROBOHA JEN TO NE! Ale můj masochismus už potají jásá radostí. Nejhorší věcí na tady tom "spektáklu" jménem Rebel Moon je, že Zeki Snajpr si myslí, že je tak dobrej střelec, a že svoji švidravou střelbou stvořil nový fenomén, a Zmrdflix mu to ještě celý pokrejvá. AKORÁT ŽE VŮBEC!

Poslední hodnocení (259)

Elektra (2005)

odpad! 22.04.2024

Daredevil (2003)

22.04.2024

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024)

odpad! 21.04.2024

Game Story (2024) (seriál)

09.04.2024

Přišla v noci (2023)

06.04.2024

Nejdelší noc (2022) (seriál)

01.04.2024

Onmjódži (2023) (seriál)

24.03.2024

Lovci duchů - Série 11 (2015) (série) (S11)

20.03.2024

Vyšehrad: Fylm (2022)

17.03.2024

Reklama