Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (546)

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Úvodní titulky top....zbytek hloupost a zbytečnost. Dej neřeším to nema smysl, kecy tata dcera jsem pretáčel, proc tam tahle linka byla nechapu. Po justice league, ktery dopadlo skvěle je toto pruser.

plakát

Like House (2021) (pořad) odpad!

1 dil. Víc si myslím že zdravý člověk neni schopny dát. Jinak show krásně ukazuje, jak moc je dnešní mládež zkažená. To co považují za humor, je pouze hloupost, to co považují za důležité, je povrchní a nepodstatné. Je třeba doufat, že tohle další generace nepochytí a lidské hodnoty se vrátí k normálu.

plakát

Mortal Kombat (2021) 

Nostalgie hraje velkou roli v hodnoceni, ale nemůžu jinak.

plakát

Utajený pasažér (2021) 

Nemůžu si pomoct, ale skvěle rozjeté scifi, kde atmosféra by se dala krájet, končí tak napínavě až se na to nechcete vůbec dívat. Prakticky posledních 40 minut filmu je prostě nekoukatelných. Ano je to napínavé, ale prostě ne....ja už to musel lehce přetáčet protože to vysloveně bolelo :-) Nechci spoilerovat, tak to nechám takhle.

plakát

Nikdo (2021) 

Saul řeže rusáky....ja vic nepotrebuju. Jinak scenarista Johna Wicka se nezapře.

plakát

Od soumraku do úsvitu (1996) 

Pamatuji si když jsem film s kámošem viděl před 25 lety v kine, že nikdo nechapal co se tam stalo. Trailery nikdo nesledoval tak to byl dost šok. Každopádně pro mě a kámoše naprosto pozitivní šok.

plakát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

Prakticky dokonaly film (v rámci žánru samozřejmě) Nedávno sem dokonce viděl předchozí verzi a tady se toho děje o tolik vic ze mi to přišlo jako úplně jiný film. Ta stopáž je šílená, tohle proste mely byt 2 filmy no...rekl bych ze mnohy to proste odradi....ale za 4 hod sem se ani minutu nenudil.

plakát

Godzilla vs. Kong (2021) 

Tesim se na další dil. Uchopení do fantasy byl určitě skvělý nápad, ale místní uživatele určitě čekali buh vi co, jinak si tak nízký hodnoceni nedokazu vysvetlit, ale to uz je tu standard. BTW: jak moc je CSFD prolezlá pseudointelektuálními odborníky na film, krásně ukazuje hodnocení na IMDB, kde 67% naprosto vystihuje kvalitu filmu. Těch 58% tady je opravdu onanie.

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Divam se po druhy a stale top..jen me mrzi, ze to skončí