Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (19)

plakát

Sestra II (2023) 

Pořád to šlape a má to chytré momenty, kdy vás nevyděsí ani na první dobrou kdy to čekáte, ani na druhou  ale až pak, když nejste ostražití. Místy velmi pěkná kamera s chytrýmy nápady. 65%. Pořád je to lepší než většina.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

První řada skvělá, držela se povídek i správně “špatně” posloupného času v nich. Druhá série jede na půl plynu (60%) a třetí série už je úplně mimo. Najednou z toho čiší lacinost, postavy neustále vysvětlují to, co divák vidí a stále více jde vidět, že obsazení Ciri nebylo dobré. Třetí série 50%. Dokoukal jsem to jen proto, že mne zajímalo ukončení linky Geralda, což neproběhlo. Průměr 63%.

plakát

Něvesta (2017) 

Kdybych to měl hodnotit jedním slovem, bylo by to “hloupé”. Film je velmi nudný, chvíli vysvětlují naprosto evidentní věci a následně se ukazují dějové zvraty a prostřihy, které nikdo nevysvětluje. Film se snaží mít všechno ze všech podobných hororů a přitom nemá nic

plakát

Captain Marvel (2019) 

Lehký nadprůměr. Je to klasická marvelovka. Kdyby to natočilo jiné studio, byla by to bomba, marvel umí i vic

plakát

Tiché místo (2018) 

Lehký nadprůměr. Trocha napětí se těžko buduje bez hlasitých zvuků. Nad průměr tk táhne pouze herecký výkon hlavní ženské role

plakát

Chappie (2015) 

Docela zklamání. Čekal jsem něco úplně jiného - zábavné a akční sci-fi. Místo toho je to neskutečně utahané a odporně to celé hraje na city....

plakát

Americký sniper (2014) 

Patos a opakování že Amerika je nejlepší na světe hodně sráží jinak dobrý film. Bradley Cooper hraje opravdu přesvědčivě. Film stojí za to shlédnout, ale rozhodně ho nelze doporučit na opakované shlédnutí. Celkový dojem - lehký nadprůměr.

plakát

V jednom ohni (2008) odpad!

Odpad - tak špatný film jsem už dlouho neviděl. Naprosto neuvěřitelné postavy, toporní herci, zápletka jak z Bravíčka. Navíc neustále se opakuje, že on a ona nemají vzájemný respekt! Samozřejmě jim pomůže bůh, no čert aby je vzal! Fuj a nikdy víc.

plakát

Predestination (2014) 

Luxusní sci-fi zážitek v množství komiksové "konkurence". Bratři Spierigové na to jdou "jinak" a daří se to. Už od půlky filmu jsem věděl, jak to dopadne, ale stejně mě rozuzlení dostalo do kolen.