Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Animovaný

Recenze (21)

plakát

Králova zahradnice (2014) 

Moc příjemný film.Neříkám,že si ho v nejbližší době zopakuji,ale kritiky ostatních uživatelů filmu trochu křivdí.Myslím si,že si pan Rickman rozhodně ostudu neuřízl.Budiž mu země lehká.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Ač jsem od toho moc nečekala ,(četla jsem všechny tři knihy) byla jsem velmi mile překvapená.Třetinu filmu jsem se smála a třetinu filmu snila.Odsejpalo to,dialogy nevázly,výkony obou byly přesvědčivé a hudba parádní.Tentokrát mi není líto,že jsem nečekala až to bude ke stažení a šla jsem do kina. Na pokračování jsem zvědavá.

plakát

Neznámý (2011) 

Co na to říct.Snad jen Liam Neeson.Jen z úcty k němu jsem film dokoukala.Zvláštní efekty vůbec nebyly zvláštní.Zřejmě nízký rozpočet,protože z každého výbuchu nebo autonehody čouhala jen "práce" na PC.A to ještě hodně slabá.Myslím,že se během natáčení neublížilo žádné zápalce a nevypotřeboval plyn v zapalovači. Podobnost s Jasonem Bournem čistě náhodná?Těžko. Proč jeden z padouchů třem lidem,kteří se bránili, trhne vazem,ale pro našeho hrdinu,který je upoutaný na lůžko a bránit se nemůže ,chystá smrt tak zdlouhavou,že bych si během té doby stihla dojít nakoupit ?? Samozřejmě,že jsem viděla i horší filmy,ale s Neesnem byl tenhle nejhorší.

plakát

Annabelle (2014) odpad!

Tak tohle bylo za trest.Právě jsem se vrátila z kina a můžu s klidem říct,že nudnější horor jsem ještě neviděla.Vůbec ale vůbec nic se tam nedělo.Ani jednou jsem sebou netrhla.Omyl.Kecám.Jednou jsem sebou trhla v náznaku úsměvu,když "hlavní hrdina" blekotal něco o tom,že odmítá nabízet duši.Nechápu,kde se vzala ta drzost točit rádoby "prekel" V zajetí démonů .To byl právě naopak nejlepší horor jaký jsem kdy viděla. Škoda peněz.Pak ať se nikdo nediví,že raději stahujeme.Ale kdybych tohle sledovala stažený v PC,tak ho po dvaceti minutách s křečí vyrvu ze sítě a půjdu nasraně spát bez známek strachu,že na mě za rohem vyskočí duch či co.Maximálně mi vyskočí tak vyrážka ze špatně odvedené práce filmařů.

plakát

Navždy spolu (2012) 

Přeslazený,kýčovitý,prvoplánový...bla bla bla...a odjíždějící kamera na zasněžený ulici v poslední scéně???Pfff Jedna hvězda za stopáž a druhá za píseň The Cure v závěru

plakát

Nymfomanka, část II. (2013) 

Lhala bych,kdybych řekla,že jsem to vidět nechtěla.Ale teď,když jsem to viděla,tak se mi ulevilo,že už to vidět nemusím .

plakát

Nymfomanka, část I. (2013) 

Kombinace kontroverzního tématu a uznávaného režiséra ještě nemusí znamenat kvalitní snímek. Průměr.

plakát

Vzpomínky (2006) 

Film byl plný nepřesností,ale dá se snad takové téma natočit bez chyb?Já myslím,že vůbec.A pokud nějaký takový existuje,nechť mi někdo řekne jaký. Líbilo.Řekla bych až nadmíru.Po Sběrateli kostí jsem měla dojem,že už nic dobrého s Denzelem neuvidím.Milé překvapení.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Velký potenciál to mělo.Jen co je pravda.Avšak nevyužitý. Já se tak nudila až to nebylo hezký.Dokonce jsem to chtěla v půlce vzdát a usnout spánkem spravedlivých. Začalo mě to bavit až deset minut před koncem.Vážně jsem se smála.Bohužel pozdě.Za Channinga dvě hvězdy.

plakát

Miláček (2012) 

"Verbal" mi sebral slova z úst.Líp bych to ani neřekla.Neskutečně jsem se nudila.