Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Biografie (7)

Sam Riley (herec)

07.04.2008

Sam Riley se narodil 8. ledna 1980 v Leedsu, ve Velké Británii. Jeho rodiče se brzo po jeho narození rozvedli a Sam vyrůstal pouze s matkou. Od dětství měl rád hudbu a učil se hrát na kytaru. Úspěšně vystudoval Uppingham School v Anglii.Objevil se v seriálu ZÁKON A POŘÁDEK, ale větší pozornosti se mu dostalo až po NONSTOP PÁRTY… (více)

Alicia Keys (herečka / producentka / režisérka)

07.04.2008

Alicia J. Augello-Cook se narodila 25. ledna v N.Y., italsko-irské matce a jamajskému otci. Vyrůstala pouze s matkou, která ji od dětství vedla k hudbě. Alicia je uznávaná R´n´B zpěvačka, skladatelka, pianista a filantropka.Díky svému ůspěchu se objevila ve spoustě amerických talk show například THE OPRAH WINFREY SHOW a… (více)

James Duval (herec / scenárista / producent)

07.04.2008

James Edward Duval se narodil 10. zaří 1972 v Detroitu, ve státě Michigan. Jeho matka je francouzsko-vietmanského původu a otec francouzsko-irského. Když "Ed", jak je přezdíván, zrovna není zaneprázdněn svou hereckou kariérou, dělá kytaristu ve skupině "Antoneus Maximus & The Nuthouze Band".Ed se všeobecně proslavil rolí… (více)

Kevin J. O'Connor (herec)

07.04.2008

Kevin James O´Connor se narodil 15. listopadu, v americkém Illinois. Jeho rodiče, učitelka a policista, ho od malička vedli k umění, ačkoli neměli moc peněz. Vystudoval "DePaul University" v Chicagu.Jeho první role byla v komedii F.F.Coppoly PEGGY SUE SE VDÁVÁ, kde se objevil po boku dalších budoucích hvěz, Nicolase Cage a Jima… (více)

Daveigh Chase (herečka)

07.04.2008

Celým jménem Daveigh Elizabeth Schwallier Chase se narodila 24. července roku 1990 v nevadském Las Vegas ,ale vyrůstala v Oregonu. Od malička zpívala a tancovala.Ve svých sedmi letech se objevila v jedné televizní reklamě a zanedlouho už měla zkušenosti i s filmem. Pozornosti se jí dostalo v kultovním sci-fi DONNIE DARKO ,… (více)

Jonny Lee Miller (herec / režisér)

07.04.2008

Johny Lee Miller se narodil 15. Listopadu 1972 do herecké rodiny. Nedokončil střední školu aby se mohl věnovat herectví.V začátcích hrál v několika seriálech. Více prostoru dostal v televizním filmu HLAVNÍ PODEZDŘELÍ:DIVNÉ CHUTĚ. Nejvíce se proslavil rolí Sick Boye z kultovního filmu o drogově závislých, TRAINSPOTTING.… (více)

John Hannah (herec)

07.04.2008

John David Hannah se narodil 23. dubna 1962, ve Skotsku, do chudé rodiny, jako třetí dítě uklízečky a soustružníka. Pracoval jako elektrikář ale toho nechal, když ho přijali na Skotskou divadelní a muzikální Akademii.V začátcích své herecké kariéry se často objevoval v televizních filmech. Dostal nabídku na menší roli v… (více)

Reklama