Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (56)

plakát

Chudáčci (2023) 

Vůbec, ale vůbec nejsem fanoušek podobných filmů, nicméně výkon, který předvedla Emma Stone je jemně řečeno jinde. Soška za nejlepší ženský herecký výkon je za mě vyřešena.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Velmi trefně zachycené pomalu se plížící obrovské nebezpečí naší doby. Sonda do světa manipulace s lidmi a co nám všem reálně hrozí při konfrontaci s opravdovou hrozbou.

plakát

Šílená dovolená (2019) 

Rodinná komedie o životě s puberťáky, která by se mohla jmenovat dle jakéhokoliv párty města či ostrovu. O Ibize to není, ale odpočinout a zasmát se u toho jde vcelku bez problémů.

plakát

Spider-Man: Daleko od domova (2019) 

Za mě jednoznačně krok dopředu. Děj filmu a jeho tempo je skvělé. Ovšem naprosto dechberoucí jsou vizuální efekty nebo triky či jak to chce kdo nazvat. Klobouk dolů před tvůrci.

plakát

Sicario: Nájemný vrah (2015) 

Začnu pozitivy: Naprosto parádní hudba. Ta pro mě neskutečně vyčnívala nad vše. Dál velmi dobrý výkon Del Tora, který film spolu s Brolinem vysloveně táhne. Nelze opomenout ani kameru, která je taky hodně kvalitní. Ale tím bohužel končím. Nemůžu se zkrátka zbavit dojmu, že z toho námětu šlo vymáčknout o něco víc. Nečekal jsem žádnou super akci, ale zápletku jsem přečetl asi v půlce a jen jsem si přál, abych neměl pravdu. A bohužel měl ...

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Buď to docením při dalším zhlédnutí nebo při dalším díle a nebo nikdy. Není to špatné, jsou tam hlášky, celé jsem si to užil, je to dobře udělané, ale zkrátka mě to netrefilo napoprvé tak, jako jednička. Něco tomu zkrátka chybí, co takhle při prvním Máji zatím neumím popsat :-)

plakát

Aladdin a lampa smrti (2012) (TV film) odpad!

Jeden z důkazů, že ne vše, co běží na některém z kanálů HBO má smysl sledovat. Dokoukal jsem to jen proto, že jsem byl zvědav, kam až ten film může klesnout. A pak jsem usnul ... :-)

plakát

Hercules (2014) 

Nerozumím hodnocení tady a možná jednou změním názor, ale jediné k čemu mě tento film donutil byla věc, která by mě ani ve snu nenapadla: Raději seriálový Herkules v podání Kevina Sorba než tohle. A to už je dost smutné.

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Zdaleka to nedosahuje laťky, kterou nasadila 1 a 2. V porovnání s nimi je to opravdu poměrně dost slabé. Neznat je, tak si to člověk asi užije víc. Hláškuje se méně, akční scény jsou kolikrát tentokrát už extrémně přehnané a celé to je takové uměle protažené. Neurazilo, ale vůbec nenadchlo. 50% za mě.