Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (24)

plakát

He Died with a Felafel In His Hand (2001) 

Nerozumím, proč se film poskytující řitní sondu společnosti a samotné lidské existence nepohybuje mezi top filmy. Bizarnost nečpí pouze z ulic, ale i ze čtyř stěn, a jak dokazuje Danny společně se svými cestovateli každodenností z obsahu mozkovny. Co je třeba udělat pro otevření oči či jinými slovy prozření, a zda-li je to možné, může být jedna z interpretací nezaměstnaného filozofa a lidí, kteří něco dělaj a něco nedělaj.

plakát

Zimní příběh (2014) 

Kdyz ona je tak pekna! Kdyby byla v popisku filmu i komedie, zvysil bych hvezdicky.

plakát

Sviňák (2013) 

thats scotland bejbe

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

když se krása snoubí s parádou tak nelze očekávat rozbřesk. už už jsem si říkal že vytáhnu předchozí části z odpodu k hvězdičce a snad aj roz-vřesk doporučím obyčejným lidem kteří se chtějí zasmát odpočinout si po náročném pracovním dni. nic nehledat a zároveň připustit akcičku či až dokonce drama. bohužel jsem si to říkal předčasně a nesoustředil se na DĚJ (což možná koneckonců bylo dobře) z čehož jsem se zhrozil. pravda a láska společně s divokými psy zvítězí nad starými upíry. PS zajímalo by mě jak bylo VYVRCHOLENÍ popsané v literatuře určené mladistvým

plakát

Horší už to nebude (2006) 

příběh v příběhu nemůže skončit, protože kdyby skončil, skončili by příběhy oba. kdo je vypravěčem a kdo není, není jednoduché, jelikož i vypravěč může být loutkou ve svém divadle, což se ukazuje de facto po celý čas. jaká je úloha, resp. pozice auditoria? rozhodně není pasivní, což obecenstvo dostává do pozice Ecova aktivního čtenáře, a když si nebude srát na podlahu nebo strkat hlavu do kýble s vodou, tak se aspoň zamyslí.

plakát

Pěsti ze železa (2012) odpad!

Opravdu mě mrzí psaní komentáře k této rozbředlé slátanině skoro hoven, jelikož hovna nechci urazit, což značí, že jsem pozřel a hned zase vyzvrátil "hľadaní legendárneho zlatého pokladu".

plakát

Henry ze zkumavky (2011) 

Proč ne? Tak jest! Proč by nepojmutelná paměť musela být přítěží, když být zábavou stejně jako všechno jiné.