Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

Kafe & Cigárko (2017) (seriál) 

Mně se Doležalová jako ženská vážně moc líbí. Ale její proimigrační propaganda zaměřená na děti mi absolutně zvedá žaludek. Poprvé ve svém relativním mládí zažívám pocit, jaký museli mít moji rodiče a prarodiče, když byl v jejich okolí estébák nebo antichartista.Proto se na seriál nemůžu dívat objektivně.

plakát

Jmenuji se Khan (2010) odpad!

Nekonečně dlouhá soap opera pojednávající o zlých krvelačných křesťanech utlačujících a vraždících mírumilovné houbičí muslimy, to celé zabalené v neuvěřitelně americkém patosu. Díky, ale tohle bylo fakt moc.

plakát

Kancelář Blaník (2014) (seriál) 

Jak říkal už Vladimír Železný, politická satira je jeden z nejtěžších zábavních žánrů vůbec. Proto jsem rád, že se u nás po mnohaletém útlumu konečně někdo vytasil s pořadem, který stojí za to! Díly Nadsobotka nebo Blanka patří k naprosté špičce. Úroveň pořadu nicméně sráží všudypřítomný product placement. Nejde ani tak o značku mobilu nebo používané výrobky, jako spíš o reklamu na lidi -> konkrétně v posledním díle na T. Matonohu, kdy smyslem epizody není legrace z politiků, ale Matonohova exhibice. (Přijít za nima do kanceláře nějakej "no name", vyzněl by příběh daleko líp) Pořad nicméně má potenciál a já držím tvůrcům palce, ať mají dost nápadů i do budoucna.

plakát

Nymfomanka, část I. (2013) 

Snímek, zapadající přesně do současné módy sexuálních a rádo by tabu bořících filmů, měl nastavenou laťku hodně vysoko, aby se odlišil od ostatních erotických filmů poslední doby. (v posledních týdnech čtyři premiéry lechtivývh snímků!) A dle mého mínění - neuvidíte nic, co jste už neviděli. Film je vhodný, pokud chcete sbalit mladou holku a trochu ji předtím odvázat, ale to je tak všechno. Častovat film přívlastky jako jedinečný nebo geniální jen proto, že ho natočil von Trier? Podle mě ne. Pokud chcete výjimečnou eroťárnu, pusťte si Deep Throat - alespoň se pobavíte.

plakát

Muži v naději (2011) odpad!

Já tyto milé laskavé komedie nováckého typu opravdu nemusím.. Ani sebelepší herecké výkony nenahradí naprosto katastrofickou plytkost scénáře. 10% za dosavadní nejlepší výkon Jiřího Macháčka. A za svůdný projev Kerekesové, byť taky stupidně prvoplánový.

plakát

Šestý smysl (1999) 

Může člověk zahrát svou životní roli v deseti letech? Ano, může. Z tohoto filmu mrazí.

plakát

Miloš Zeman - nekrolog politika a oslava Vysočiny (2007) (TV film) 

Naprosto nicneříkajících 50 minut. Úryvky o politice naprosto mimo kontext, citace jen z jediné knihy, beze slova komentáře. Člověk se nedoví nic, co by už nevěděl. Pro dokument zoufale málo.

plakát

Mr. Johnson (2008) 

Když tak čtu, jak tady minimálně polovina z komentujícíhc viděla z filmu 7 minut a podobně a dává odpad, musím se docela naštvat. Sakra lidi, přece nemusí bejt každej film psychologickej dryák typu Requiem za sen anebo bezpříběhový intelektuální pásmo typu filmů bratří Coenů!! Jsou potřeba i oddechový filmy a to tenhle snímek splňuje dokonale. Začátek mi doma běžel jako zvuková kulisa, ale už po chvilce jsem u něj seděl a vydržel až do konce. Nenáročnej příběh, půvabně nesmělá Klára Issová, nekonečně sympatický Američan, sice neoriginální, ale pěkně rozvedená zápletka s výměnou bubeníka, co letí koncertovat, za zbohatlíka, co si jede užívat... a nakonec samozřejmý happyend. Doporučil bych film každýmu jako nenáročnou tečku za běžným všedním dnem. Tři a půl hvězdy pro mě, za ty odpady tady přidávám jednu navíc.

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

"Komisaři, díky! Ta vaše Praha, ta mě vzala. Ty staré paláce! Ty velebné chrámy!" --- "A to jsme ještě nebyli U Pinkasů! Tam je výčepní, ten to pivo teda úplně hejčká." --- Jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl.

plakát

Seriózní muž (2009) 

Po návratu z kina domů jsem si nemohl vzpomenout, o čem film byl. To asi vypovídá za vše.