Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (337)

plakát

Ženatý se závazky (1987) (seriál) 

Ale, kdyby věci odpadávaly při nepoužívání, byl by z tebe Ken! :)

plakát

Mezi námi děvčaty (2003) 

Úplnou náhodou jsem po dlouhé době narazila na film, kde ztvárňuje jednu z hlavních rolí Lindsay Lohan. Jelikož si na tuto sympaťandu pamatuji hlavně z rodinného skvostu Past na rodiče, byla jsem hodně zvědavá na to, jak se vyloupla - a verdikt? Opravdu kvalitní komedie. Jamie Lee Curtis jako puberťačka, která se stará o své pacienty s narušenou psychikou a její klasické "jaké máte pocity?" byla naprosto jednička, no a když to rozbalila na baskytaru byla naprosto nepřekonatelná. Lindsay zase jako matka,která své "kamarádky" ujišťuje, že tělesné styky nejsou nic pro ni je k zulíbání. Do toho všeho dědeček, který se děsí zemětřesení tak, že při každém menším náznaku vybíhá kdo ví kam, roztomile protivný mladší bratr je prostě skvělý recept jak si přivodit dobrou náladu. Smála jsem se, až se mě bolela bránice, trošku jsem se i dojmula a to je prostě vše co má zdařilé dílko mít. "VYPADÁM JAKO STRÁŽCE HROBKY!!!!!!!!" :-D

plakát

Sirotčinec (2007) 

Krásnou rodinou idylku, mladé maminky, která zažije pocit naprosté bezmoci, když jejich idylu naruší zmizení jejich malého syna - chlapečka, který si navíc hraje s dětmi, které vidí jen on. Úžasný příběh okořeněný o kvalitní dávku lekavých scén, je to pravé pro sychravé podzimní večery.

plakát

Sex ve městě (1998) (seriál) 

Film Ne, ale tohle je romantické, vtipné a zábavné. Skvělé jako kabelka od Luise Vuittona. Beru zpět, pořád je to skvělé jako Vuittonka, jen se musím před sebou samou zastat svému Ne na začátku komentu, film je opravdu dobrou tečkou celého seriálu. Každopádně jako seriál je sex ve městě naprosto geniální.

plakát

Střihoruký Edward (1990) 

Tak silný příběh, který v sobě má jisté poselství. Neboť nebývá to tak i v obyčejném životě? Jen proto, že je člověk jiný bývá lynčován jinak "milými a hodnými a správňáckými" lidmi, kteří jaksi zapadají do toho pokrouceného normálu. Z těch milých se stávají bestie a ti jiní jsou lovná zvěř. Johny Deep dodat postavě Edwarda duši - tu melancholickou, vnímavou, toužící po lásce a trošce lidského tepla .

plakát

Limonádový Joe aneb Koňská opera (1964) 

Znaménko ve tvaru kávového bobu :) Jednoznačně jeden z nejlepších muzikálových počinů. Ke všemu charisma Karla Fialy a až nadpozemská krása Květušky Fialové....skvělá klasika.

plakát

Mrazík (1964) 

Pamatuji si, že v jednom roce Mrazíka na českých stanicích o Vánocích, ani na Silvestra nedávali. Málem jsem to obrečela.

plakát

My z Kačerova (1987) (seriál) 

Kulík, Bubík, Dulík, Strýček Skrblík, Kačenka, slečna Čvachtová - prostě klasika od mala až do teď vždy se ráda mrknu.

plakát

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005) 

Bože já se zamilovala.... do čeho? Snad do animovaného muzikálu, jehož postavičky mě bavily mnohem více, než Nicol Kidman v Moulan Rouge, či Sweeney Todd. Zamilovaný Víktor a zamilovaná mrtvá nevěsta, svět mrtvých, kde je vše veselé a barevné a roztomilé - oproti tomu tmavý a ponurý svět živých. Kdyby chtěl po mě tenhle kněz slib věrnosti, taky bych měla problémy.