Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (25)

plakát

Batman: Návrat Temného rytíře, část 1. (2012) 

Pro mě úplně nová věc o kterou sem zavadil na netu.Tak sem si řekl,že si to stáhnu a byl sem mile překvapen.První část dobrá,druhá ještě lepší.Byl sem nad míru spokojen.

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

O poznání slabší pokračování,byl sem zklamán a to doslova.Vše se točí jen kolem akčních scén a příběh je úplně pryč.Zdá se mi že scenáristé požili nějáké drogy aby vůbec něco splácaly na papír.Ani se nedivím že McAdams se nechala raději na samém začátku odrovnat,asi to bylo to nejlepší co ve své kariéře udělala.

plakát

Prometheus (2012) 

Krásné vysvětlení jak vůbec Veřelec vznikl.Mě se to líbilo,náš německý kolega opět ukazuje proč si ho režiséři vybírají.Dokonce ta divná Švédka zahrála dobře.Co víc dodat,kdo má rád sérii Vetřelce,tohle mu nesmí chybět.

plakát

R.I.P.D. - URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů (2013) 

Bral sem to jako oddechovku a povedlo se Jeff jako 100letý muž zákona a k němu ten hňup.No docela povedené,možná jen škoda že se to nelíbilo ve světě a pokračování se asi nedočkáme.

plakát

Prvotní strach (1996) 

Solidní soudní thriller,kde začínal Norton a opravdu mu to šlo.Moc pěkný film a ne že bych dával jen na Nortona ale i Gere a Linney si vystřihly solidní výkony.Film sem už viděl před 10 lety,teď sem na něj kouknul znovu a byl ještě napínavější.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Začátek nebyl špatný,ale pak se to zvrhlo v totální hovadinu ve stylu apokalypsy.Bylo to až moc přehrané,škoda že to nechytli za jiný konec.No snad příště.

plakát

Nevědomí (2013) 

Po dlouhé době solidní sci-fi,které mě zaujalo.Cruise se stále zlepšuje a doufám že konečně dostane i toho Oscara. Opravdu doporučuji všem fandům sci-fi a Tomíka.

plakát

Dredd (2012) 

Dred trochu jinak než Sly,řekl bych že lepší než ten starší.Určitě se na to dalo koukat,masakr v paneláku(něco mi to připomíná). Ale i tak se mi to líbilo,jen tak mimochodem až se na černém trhu objeví SLOW-MO rád bych ji zkusil.

plakát

Král rybář (1991) 

Tenhle film sem viděl tak před 15 lety.Tak sem si řekl,že ho dám znovu a užiji so ho mnohem více než tenkrát.Byla to pravda,film se mi moc líbil,hlavně Williams,který dokazuje že 90.léta byla jeho doménou co s týče vybírání rolí.Opravdu hezký počin,ani ne tak komedie jako spíš drama.

plakát

Neobyčejný Odd Thomas (2013) 

Mě se film celkem líbil, Anton Yelchin se proměnil v muže,jeho tvář je jako vyřezaná.A ta slečna se kterou ve filmu chodí se mi hodně líbila.Jinak od Sommerse bych čekal něco velkolepějšího,i tak sem se celkem bavil.Popcornová zábava,od které se nedá nic velkolepého očekávat.