Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (245)

plakát

Pečený sněhulák (2014) (pořad) 

Tento typ humoru tu prostě chyběl - kruté kameňáky od kluků z Ostravy. Výběr skečů není ideální, daleko pestřejší paleta je jich na Youtube, ale i tak 3 hvězdy, za některé skeče klidně i 4.

plakát

Ant-Man (2015) 

Bravůrní, skvěle zpracovaná vizuální podívaná, pěkný příběh a dobré herecký výkony. Důkaz toho, že když v adaptaci Marvelu hraje Stan Lee, bude to trhák. Už se těším na pokračování s Vasp..

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Velice pěkné a netradiční zpracování, toto podání pohádky O Šípkové Růžence se mi líbí daleko víc, než klasická verze.

plakát

John Wick (2014) 

Vynikající režie, střih, hudba, herecký výkony. Keanu Reeves ve své vrcholné formě.

plakát

Interstellar (2014) 

Nolan to tentokrát nezvládl. Rozvláčný příběh, nevhodně smíchané děje (na zemi a ve vesmíru), naprosto brutálně přihlouplý závěr, kterému neuvěří snad nikdo s troškou zdravého rozumu. "Epické" vyprávění to určitě není, hudba výborná, roboti nádherní - ale ruku na srdce, děj a hlavně rozuzlení uletělo mimo hranice soudnosti. A setkání s "ní", která ho následně odkopne k "ní"... achich ouvej. Fakt ne, prostě průměr, průměr....

plakát

The Den (2013) odpad!

Příliš mnoho naprosto zbytečného násilí. Dílo naprosto vyšinutého režiséra...

plakát

Lucy (2014) 

Slušná porce zábavy míchající realitu a mystiku. Scarlett hraje skvěle, film má dobrou gradaci. Nebudu se teď vyjadřovat k teorii "co bude, až budeme mít 100 % aktivní mozek", to nechám učenějším. Z mého pohledu se nepovedlo hlavně to finále, které tak trochu degradovalo celý vývoj filmu... ale jo, je to nadprůměr...

plakát

Ranhojič (2013) 

Vynikající příběh, který pobaví a poučí. Avicena byl opravdu ve své době osobnost, kterou je třeba si připomenout. A žasnu, že se něco takového podařilo v německé produkci.

plakát

Dolanův cadillac (2009) 

Nepříliš zdařilá adaptace výborné předlohy Stevena Kinga s nudnými, unylými hereckými výkony, neexistující gradací děje a bez špetky napětí. Škoda.