Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (62)

plakát

Vzpomeň si (2015) 

Devadesátiletý stařec vylezl z okna a šel honit nácky

plakát

Elitní jednotka 2: Vnitřní nepřítel (2010) 

Naprosto nejlepší zážitek poslední doby - něco, co jsem vůbec, ale vůbec nečekal. Zatímco jednička byla prostě o fanatizované jednotce, co střílí do dealerů drog (a samozřejmě se na to moc pěkně koukalo), dvojka je prostě o chlápkovi, kterej bojuje se zločinem v brazílii. Dělá na zkorumpovaném ministerstvu proti dealerům a zločincům pomocí zkorumpovanejch policajtů a veřejnost, pro kterou to dělá, ho nesnáší.´Kulky mu doslova lítají kolem hlavy, zabíjej mu přátele a jeho rodina... ho nesnáší. To by bylo, aby z toho hlavní hrdina nevyvstal jako démonickej titán - a nezačal střílet. Perfektní dynamická akce do příběhu naprosto zapadá a efektivně zvyšuje tep. Narace se zlepšila a i když má film nějaká ta hluchá místa, pořád ve vás zanechá hodně silnej pocit. Nádhera.

plakát

Idiot na cestách (2010) (seriál) 

Hodně zajímavý nápad, který plodí přesně požadované - neotřelý cestopis. Škoda jen, že to nefungovalo úplně a dost situací je až příliš očividně naskriptovaných.

plakát

Kniha přežití (2010) 

Jedna krásná myšlenka - bible jako ultimátní nástroj k lidské mysli. Zahrabaná v tuně absolutně stupidního a absurdního balastu. Ach bože! On je celou dobu slepej! Bla, bla, bla.

plakát

Zelená zóna (2010) 

;) viděli jste taky toho Damona jako toho důležitého vojáka? "Jaktože to tady neni vyčištěný? Jaktože tady ty frajeři rabujou? Blablabla!" ... Jo, jako bourne byl dobrej, ale vojáček to prostě není. Hvězdička za Gleesona, a hvězdička za těžký téma.

plakát

Harry Brown (2009) 

Ano! Milovaný Michael Caine v britském Gran Torinu! Abych se přiznal, tak trochu si přeji, aby tohle byl další tématicky typický film pro stárnoucí hvězdy. Heroickej koncept dědy, kterej má slušnou historii z válek a kterej si něco prostě nenechá líbit. Drsňák s chodítkem. A kdo ví, třeba si každý herec po šedesátce bude moci vybrat, jestli natočí Wrestlera, Gran Torino nebo JCVD...

plakát

Pokušení (2009) 

Co dělat, když se prostitutka zamiluje?

plakát

Zone of the Dead (2009) 

srbsko-italsko-španělský zombie film. od dvou milanů. s anglickým názvem.

plakát

Oko dravce (2008) 

Normálně jsem usnul a zdálo se mi, že jsou zase osmdesátý léta a že se točej filmy o vzbouřenejch počítačích, co terorizujou lidstvo a otravujou obyčejný občany jako jsem já nebo máňa. Ten sen byl šílenej - film, o kterém se zdál, měl šílenej rozpočet a nesmyslnej úspěch.