Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (7)

Choking Hazard

Choking Hazard (2004)

Dagmar Patrasovou přesvědčil k účasti ve filmu její syn Felix tím, že ji upozornil, že taková příležitost se asi už nikdy nebude opakovat.

Choking Hazard

Choking Hazard (2004)

Honorář Jaroslava Duška byla 1 koruna česká a měl se původně objevit jen v první polovině filmu. V průběhu natáčení však rozšířil svou účast i na druhou část filmu, a to stále v rámci původního honoráře.

Choking Hazard

Choking Hazard (2004)

Film byl promítán na věhlasném newyorském festivalu Tribeca Film Festival.

Walter Mitty a jeho tajný život

Walter Mitty a jeho tajný život (2013)

Předloha - stejnojmenná povídka Jamese Thurbera - má jen asi 5 stran a celá se odehrává během jediného odpoledne, stráveného na nákupech. Film s ní má společný pouze název a námět denního snění.

Hráči

Hráči (2015) (seriál)

Skutečný Spencer Strasmore (Dwayne Johnson) pracuje na show jako asistent scenáristy Stephena Levinsona. Sám říká, že díky propůjčení svého jména hlavní postavě získal značnou anonymitu na internetu, jelikož ho není prakticky možné vygooglit. Skutečný Joseph Krutel (Rob Corddry) je koproducentem seriálu.

Hráči

Hráči (2015) (seriál)

Dwayne Johnson (Spencer Strasmore) je skutečně bývalý hráč amerického fotbalu. V úvodních titulkách je asi sekundová sekvence původních záběrů z doby, kdy hrál obránce za univerzitní fotbalový tým Miami Hurricanes. Bílooranžový dres s číslem 94.

Reklama