Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (41)

plakát

Alcatraz (2012) (seriál) 

Ale jo, proč ne, může to fungovat, jen nevím, jestli tolik dílů, kolik by bylo potřeba, aby "skočili" všichni aktéři. Největším průšvihem je pak pro mě konec první série, škoda, tohle se stát nemuselo. I tak líbivých 71 %.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

I přes různá menší i větší "vykrádání" ostatních fantasy pro malého diváka vynikající snímek, varianta ve 3D je ještě o kousek lepší. Tentokrát Johnny Depp nehrál tak důležitou roli jako v Karlíkovi, přesto jako "hučkař" obstál..;-) Zajímavým nápadem se jevilo postavit proti sobě karty a šachy. Sice už nespadám do kategorie s polovičním vstupným, ale i tak nemůžu jinak, než za 5*

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

NO. F*CKING. WAY. Ale tak jako někdo tu Zlatou malinu vyhrát musí, že.. Ale možná je chyba ve mně, protože nejsem cílovka (věk: 13 max, IQ: 50 max). Nicméně na druhou stranu za závěrečnou scénu bych si dovolil přidat jednu hvězdu!

plakát

Billy Madison (1995) odpad!

NE, nedá se to ani 5 minut, sry..

plakát

Box (2009) 

Usazen na pozadí. Na pozadí 70. let odehrávající se snímek o lidském Mamonu - přivedeno téměř k dokonalosti..90%

plakát

Continuum (2012) (seriál) 

Ideální letní seriál, pro milovníky syfy navíc nutnost! Uvidíme, jak se první sezóna rozjede - první díly však vypadají velmi nadějně..zatím 80 % ---------- 4 díly za mnou a to týdenní čekání je otřes. "Flashbacky" do budoucnosti dokonale zpestřují honičku "na pozadí". Pro velké rýpaly by se dalo namítnout, že jednotlivé díly na sebe bezprostředně nenavazují, ale to dost možná ani nemusí být na škodu. 90 % ---------- Pilot měl navíc v Kanadě na Showcase rekordní sledovanost, tak doufám, že to po první sérii nepotopí. [stejně jako seriály Flashforward / Caprica]

plakát

Děsnej doják (2006) odpad!

Jak už sám slovenský název napovídá, je to strašná haluz. Nemůžu si pomoci, ale po dávce Scary Movie a dalších podobných sem byl, slušně řečeno, mírně znechucen a po půl hodině sem radši odstoupil. Tohle nezachrání ani Carmen z Electra!

plakát

Frankenweenie: Domácí mazlíček (2012) 

Jen krátce: moc pěkné, Burton, nejlepší kočkopýr na závěr :-) Prostě skvělej animák pro všechny bez rozdílu věku!

plakát

Hvězdný prach (2007) 

..hodně (=marně) přemýšlím, co mi ve filmu chybělo - do té doby za 5*