Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (90)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Pokud velká část diváků po dvou hodinách začne tahat z kapes mobily a koukat kolik je hodin, tak něco není dobře. To je zásadní nevýhoda když sedíte v poslední řadě. Nejlepší byla jednoznačně hudba, pak kamera, pak ..., pak herci a příběh. Logiku a časové souvislosti se nesnažte aplikovat, mohlo by Vám vyjít nekolikaleté těhotenství hlavní postavy. A pokud šéf silného rodu netuší, koho dceru si vzal za manželku, tak nezbývá než vzpomenout na slavného Cimrmana, který to dotáhl do dokonalosti.

plakát

Ruce v záruce (2022) (TV film) 

Fakt jsem se snažil, ale bylo to nad moje síly. Mám uvěřit že managerka není schopná poslat sekretářku vyzvednout dárek a po úrazu si domluvit opatrovatelku? A Turci vedoucí obchodní jednání s ženou, to je tak maximálně vlhký sen lidí co nikdy v Turecku nevyšli z hotelu. Takže od cca 40. minuty netuším, jak to dál pokračovalo.

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Viděl jsem to předevčírem večer. Po hodině jsem měl honiček plné zuby, po další jsem začal nenávidět režiséra a po další půlhodině jsem děkoval titulkům za vysvobození. Starý Indy byl super, ten tam nechal duši a nebál se ukázat reálné tělo starce. Klobouk dolů. Ale už po dvou dnech bych nedokázal odvyprávět detaily děje, pouze hlavní osnovu. Na rozdíl od jedničky. Režisér udělal sterilní film z velkovýroby. Neurazí, ale nic v divákovi nezanechá. Dokonce ani žádnou myšlenku. A závěrečná scéna s Archimédem na mě působila jako že už ani autor scénáře, ani režisér netušili, co dál. Škoda, ale utěšuje mě, že to mohlo být horší.

plakát

V létě ti řeknu, jak se mám (2022) odpad!

Nebolo to vtipné, zaujímavé ani nič. Prázdny príbeh prázdnych ľudí, čo si nedokážu ujasniť, o čom je život. A medzitým zlý politici. A k tomu PLNO prvoplánového PP. P.S. Najviac ma pobavila presklená bratislavská nemocnica. To nebolo ani na pozeranie pri žehlení. Zaplatiť vstupné do kina, tak si nafackujem.

plakát

Grand Prix (2022) 

Po dlouhé době jsem si kino užil, zasmál se od srdce a určitě si to kouknu v budoucnu znovu. Kombinace všech herců docela fungovala a byli uvěřitelní. A Tatiana Dyková mile překvapila. A oceňuji minimum evidentního PP, kterým jsou jiné komedie pověstné.

plakát

Za vším hledej ženu (2022) 

90 minut. Tvůrci by si měli opakovat dokola, že tato stopáž nevznikla jen tak náhodou. Posledních 30 minut je zoufale nastavovaná kaše reklam. Konec hlášení (PS Mozek si nechte doma, užijete si to víc).

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

V "komediích" posledních let je toto příjemné, neurážející a zbytečně nevychovávající dílko. Chcete film, kde vše dopadne dle očeávání dobře, padouch z města je potrestán, bodrý vesnický lid přijme mezi sebe zbloudilou učitelku a děti se těší na další hodinu? Tak si ho užijte. Nemohu si pomoct, ale je mi taovýto film mnohem milejší než vykreslování "zásadních" problémů existence člověka. Vetchý i v tomto filmu zvedá výsledek o jednu hvězdu.

plakát

Mrtví neumírají (2019) 

Těšil jsem se na zombie parodii a dočkal jsem se jen eko agitky. Nelogické chování postav budiž, ale k čemu jsou některé postavy (např. mládež z detenčního ústavu) jsem fakt nepochopil. Tento film je ztráta času...

plakát

Důvěrný nepřítel (2018) 

Film je pozerateľný za podmienky, že vypnete mozog. Potom si užijete holú babu, orgazmus vo vani a úžasnú jazdu električiek po starom/novom moste. A ešte si kúpite oblek od Bandiho, aby ste bol ako hlavný hrdina. Ak sa živíte v IT svete, nedaj boh ak programujete, vyžaduje pred slodovaním filmu absolvovať buď lobotomiu alebo vypiť na ex flašu borovičky. Potom Vám príde všetko ok, bude to aj logické a jasné.

plakát

Jako v bavlnce (2020) 

Opět důkaz, že film delší než 85 minut je tragédie. Po zajímavém startu následuje nepochopitelné chování postav, ruská mafie je sbírka dementů, která není schopná ani někoho dostat. A tak největšího padoucha dostane úplně nečekaná postava. Nemohu si pomoct, ale zařazuji mezi další Holywoodský blábol namířený primárně proti zlé farmaceutické lobby a zlým bílým lidem. A film bez leseb by už asi nemohl vzniknout. Dvě hvězdy dostal Peter Dinklage, i když jeho herní projev tady zjevně dost trpěl pokyny režiséra. Posledních 45 minut můžete projet rychloposunem, o nic moc nepřijdete.