Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (105)

plakát

Opičí muž (2024) 

prosadit se v takovém to typu filmu, když tu máme sérii Johna Wicka je obtížné, ale Opičí muž na to šel trochu jinak a na mě to fungovalo. Bohužel akční stránka v půlce filmu při uzdravování hlavního hrdiny to začalo skřípat, protože po bušení do pytle a držení kbelíku vody ve vzduchu se opravdu nikdo nestane mistr v bojovém umění. Kdyby tam přidali postavu, která kdysi trénovala nějaké bojovníky bylo by to mnohem uvěřitelnější. Následná sekvence v doupěti nepřítele je další ukázkou, kde to s realitou nemá nic společného, protože ze 100 nepřátel tu máte cca 10 lidí se zbraní. Kdyby šlo dát 2,5 hvězd, tak to udělám za dobrou první půlku a špatnou druhou.

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

a máme tu druhou část a bohužel jsme dostali opět to samé, jako v té první části. Zacka mám rád, ale když postavím Muže z oceli vedle tohoto, tak si říkám jestli Zack nespadl na hlavu. Hlavní hrdinka opět ukazuje, jak je emocionálně nestabilní ( asi neustále krámy ) a počíná si jako průměrná bojovnice u které máme věřit, že byla pravou rukou toho nejvyššího velitele armád a ochraňovala princeznu :D no asi bylo lepší, že ji zabila, protože ta by ji neochránili před nikým. Ostatní postavy vyblijou své příběhy u kterých si říkáte " tak jste idioti ? " a v následné bitvě ukazují, že taktéž spadli na hlavu, protože ty své dovednosti nechali asi v kůlně. Mohl bych tu básnit dál o tolika blbostech, co v tom filmu najdete, ale ušetřím vám čas a řeknu jen " pokud máte rádi filmy od Zacka, tak se na ty to dvě části nekoukejte " !!!!!!

plakát

Red Right Hand (2024) 

začátek je v pohodě, ale bohužel od zápletky, kdy se začne všechno hroutit to šlo dolů a dolů. Bohužel dnes tu máme spoustu lepších Trillerů a akčních filmů a nebál bych se tohle označit za Bčkový film. Hlavní postavu vám vyobrazí, jako někoho kdo si dokáže poradit, dokáže vše vyřešit, má nějakou minulost, ví že se nedá věřit lidem se kterými dříve dělal. Následně po úmrtí jedné postavy vám tu hlavní postavu dá se říct vymažou a dají vám jen blba, co dělá jednu blbost za druhou. Takže pokud si Orlanda pamatujete s těch lepších let, kdy hrál v dobrých filmech, tak si to radši ani nepouštějte :D

plakát

Madam Web (2024) odpad!

tak jsem se odhodlal to pustit a přes dost časté přeskakování jsem to i dokoukal. Scénář je naprosto otřesný, záporák je nudný, ženské hrdinky si po filmu už nikdy ani nevybavíte, jak jsou jednoduché. Nechápu, jak někdo mohl něco takového schválit a myslet si, že z toho bude nějaký hit nebo výdělek. Doslova celý film jezdí v kradeném autě, je hledaná, dokonce může i vycestovat do ciziny, tak jsem si říkal jsou vůbec policisti v tomhle multiverzu ? :D nooo za tohle by měli někoho jednoduše vyhodit a nechápu, jak režisérka po věcech, co má už za sebou mohla s nějakým takovým scénářem souhlasit.

plakát

Marinette (2023) 

pěkně udělaný film o cestě k vysněnému cíli a o realitě ve které ještě pořád nejsou hodnoty férové vůči obou pohlaví. Jako člověk, co rád kouká na fotbal jsem se rád přiučil něco málo o vzniku ženského fotbalu a je mi smutno, že takový talent nemohl dokázat víc a dovézt svůj nároďák k triumfu.

plakát

DogMan (2023) 

film má něco do sebe a kdyby ukázali více nějakých příběhů, kde pomáhal lidem a měl s nimi nějaký vztah na přátelské bázi a do toho udělali lepší konec dal bych tomu i 4 hvězdy. Takhle musím říct nevyužitý potenciál, kde se toho dalo udělat mnohem více.

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

první 2-3 epizody vypadali nadějně, ale pak se to postupně začalo sypat. Upřímně nevím z čeho jsou někteří na větvi z toho seriálu, který má tolik trhlin, nelogických věcí a to i když je to o vědě. Do toho vám zabijí jako první z těch hlavnějších postav tu, která tam za mě patřila k těm lepším a zábavnějším, která to odlehčovala. Za mě osobně je to už na hlavu z podstaty takové, že mimozemšťani letí tak daleko na naši planetu, kde už tak jsme přelidněný a že chtějí s námi koexistovat ? pak místo, aby zabili ty, co se snaží proti tomu zakročit, tak jen přihlížejí a jen sem tam někoho chtějí kuchnout ? Tohle by fungovala jako krátký seriál na pár epizod, ale rozhodně ne na několik řad...

plakát

Země zaslíbená (2023) 

další z mnoha filmů, kde vlastně nic nového neuvidíte, ale herci jsou sympatický a alespoň tam nejsou přímo věci, který by na vás křičeli " proč by tohle sakra někdo dělal ". Některé věci by tam mohli probíhat jinak a myslím si, že by to bylo pro ten film lepší ( jako třeba kde na začátku má jednoho kámoše, který evidentně po ní jede a kterému dá svého psa a pak vlastně o něm už neuslyšíme. Kdyby tam za ní přijel a poměřoval se s tím jejím, co si našla v Mexiku bylo by to mnohem víc koukatelnější ). Takže bych to shrnul, že to je taková odlehčenější verze toho, jak se mladá holka, která trpí bulímií poznává se svým otcem alkoholikem a říkám odlehčenější v tom smyslu, že takhle se alkoholici fakt nechovají a otcové, co své dcery viděli naposled, když jim byli dva roky :D ale jak píši na začátku herci jsou sympatičtí a tak je to koukatelné.

plakát

Mladá dáma (2024) 

nenaštve ani nepotěší takový ten střed, co vám nic moc nového neukáže, ale i tak je to pěkné na koukání a CGI bylo i dobře zvládnuté. Millie nám už vyrostla, což je dost nezvyk, ale klidně bych jí opět viděl v téhle roli ( jelikož to skončilo, tak že si tam nechávají možnost pokračování ), ale poprosil bych něco už propracovanějšího ohledně scénáře, který byl tady, až moc jednoduchý, kde od začátku každému dojde tady je něco špatně. Ještě jen dodám, že mi je jasné, že dost lidí zase bude zmiňovat černochy a k tomu asi jen dodám, když ten herec je dobrý, což herečka v roli macechy je, tak mi to vůbec nevadí a pokud někomu i tak to vadí, pak by se měl nad sebou zamyslet.

plakát

Jeden gól (2023) 

nic nového ani převratného od Waititiho, kterému do teď nemůžu odpustit Thora 4, ale díky bohu tady dokázal ten humor krotit a neudělal z těch lidí totální idioty. jen možná tam ten náznak toho , co postihlo toho trenéra být mohl, aby člověk pochopil a naladil se na něj, protože takhle jsem si celou dobu jen říkal je to kretén a loser.