Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (35)

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) odpad!

Asi jsem od roku 2018, poněkud zestárnul. Děsně mě to lezlo na nervy. Nedokoukal jsem to, musel jsem to vypnout. Z jedničky jsem byl nadšen, z tohoto jsem byl zděšen.

plakát

Přízraky v Benátkách (2023) 

Velmi komorní, nebýt krásných Benátek, řekl bych až inscenační provedení.

plakát

65 (2023) 

Proč to točí?

plakát

Cesta do tmy (2023) (TV film) odpad!

Kdo četl knížku, smutně kroutí hlavou co z toho pan Svoboda dokázal vypotil za blbost.

plakát

Hotel Continental (2023) (seriál) 

Velmi milé překvapení, s každým dílem Johna Wicka jsem zjišťoval, že mě to vlastně už leze na nervy a posledního Wicka jsem dokoukal z donucení, aby to nebyl ztracený čas. Vůbec se mi do Continentalu nechtělo, ale světe div se. Jsem nadšený. Možná návrat k John Wick 1, ale klidněji a při tom dostatčně.  A ten soundtrack, to je prostě dokonalost. Jako fanda "prvního" Wicka s klesající oblíbeností každého dalšího dílu, TLESKÁM.

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Totální kravina, silikonová M.Fox vhodná spíš do skříně po akci, tomu dala fakt korunu. Nedalo se to dokoukat. 1* za první scénu v baru. Mám Slye rád a doufám že zůstane raději u projektu jako je Tulsa King. Každý může šlápnout vedle.

plakát

Gran Turismo (2023) 

Moc jsem se toho bál, ale teď jsem neskutečně nadšený a uspokojený. Mam chuť si GT na PS po pár letech opět zahrát. SKVĚLÉ

plakát

Midwichské kukačky (2022) (seriál) 

Scénář někdy nesmyslnej až odfláknutej. Ale skvělá antikomcepce, mimozemské zlatíčka jsou "hustý". Je to škoda, ani kočka ani pes, chtělo to víc lásky. Ale určitě stojí za zkouknutí.

plakát

Meg 2: Příkop (2023) 

Říkal jsem si že to nemůže být taková trotlovina, jak se píše. A ona je. Už tam chyběla jen Godzila, Kong a mimozemšťani.