Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (2 428)

plakát

Lovecká sezóna (2006) 

Něco vám poradím. Když budete film sledovat se svými dětmi, dívejte se radši na ně, jak se u této blbůstky řechtají. Pobavíte se víc, než díváním se na animák, který je fakt jenom pro ně.

plakát

Kovbojové a vetřelci (2011) 

Neuvěřitelně utahaný, nudný a přeplácaný film a o půl hodiny delší, než by se slušelo. Hvězdné obsazení a kupa triků není vždycky záruka dobrýho filmu.

plakát

Obří sopka (2011) (TV film) 

Velice srandovní, blboučká, neoriginální nízkorozpočtová jednohubka.

plakát

11-11-11 (2011) 

Veliké zklamání. Díky celkem schopnému režisérovi jsem se na tento film těšil. Ale je to tak strašně nudný, utahaný a ve výsledku vlastně úplně nezajímavý. No prostě HOROR!

plakát

Apollo 18 (2011) 

Ojojoj, málem jsem se ke konci posral. Velice povedený reprezentant "found footage". Atmosféra Měsíce je perfektní, neuvěřitelná klaustrofobie, mráz, polotma, málomluvný Huston a... Je vidět, že v této kategorii filmů může vzniknout ještě něco zajímavého. Být v NASA, tak tvůrce zažaluju, protože po tomto bych se do vesmírného programu nehlásil ani za zlatý prase!

plakát

Hra o smrti (2002) 

Výborná středověká detektivka. Nápad s potulnými herci a jejich představení o smrti je perfektní. K tomu parádní herecké výkony.

plakát

The River Murders (2011) 

Třikrát jsem to vypnul a třikrát zase pustil znovu. To je asi to hlavní. Hrozně mě to nudilo, ale vždycky jsem si říkal, že se z toho třeba nakonec vyklube něco zajímavýho. Konec byl opravdu celkem vydařený, Liotta hrát umí a celkové vyznění je poněkud znepokojivé, ikdyž rozporuplné. Lepší průměr.

plakát

Fear X (2003) 

Takový filmy se mi líbí. Perfektní tísnivá stmosféra, kde pořád čekáte, že musí dojít k něčemu hroznýmu, akorát nevíte čemu. Torturo mě velice překvapil. A že jsem tomu asi nerozuměl, to je mi fuk.

plakát

Hlas smrti (2005) 

Celkem solidní nuda okořeněná pár světlými (doslova) okamžiky. Málo strašidelné, málo akční, no prostě čajíček. je to dvě hodiny a musím sakra přemýšlet abych si vzpomněl, jak to dopadlo.