Reklama

Reklama

Pracovnice IT oddělení trpící agorafobií najde nahrávku násilného trestného činu a nahlásí ji svým nadřízeným. Uvědomuje si však, že bude muset opustit svůj byt, aby mohl být zločin vyšetřen. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (139)

Strandmon 

všechny recenze uživatele

První hodinovka Kimi je prostě nuda. Zoë stále jen na něco čeká a vy čekáte s ní. Když se konečně rozhodne překonat svůj strach a vyrazit z domu, tak se to trochu rozjede, ale rozhodně nečekejte nějakou napínavou naháněčku. Herci jsou taky zvláštní a ani Zoë rozhodně nepodává svůj nejlepší výkon. Aspoň, že velmi slušná závěrečná sekvence film odtrhla od totálního propadáku, každopádně bez pořádného spádu nebo nějaké lepší, hutnější atmosféry to nesahá ani na průměr. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Povedal by som, že Koepp so Soderberghom dobre vedeli, čo robia a prečo. Prečo ponúkajú otrepaný klišé príbeh prenesený do prítomnosti. Okno do dvora je odrazom svojej doby, Rozhovor je odrazom svojej doby, Blow Up je odrazom svojej doby. A rovnako aj Kimi. Obaja nevytvorili ako hlavnú postavu ženu, lebo to vyžaduje doba, ale len reagujú na to, že doba vyžaduje, aby bolo viac ženských hrdiniek. Podobne je  vymenená úloha ústredných milencov a ich aktivity v príbehu oproti Oknu do dvora. Máme tu covid, kompjútre, mobilné aplikácie a všeobecne ajtí obsesiu a navyše psychické choroby, aké ešte Stewart a Hackman nemali, aj keď na maják im už špliechalo dosť. ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka umí hezky mávat ručičkama, jako malé dítě, když se mu něco líbí, po aplikaci desinfekce. Asi jí to pálí či co, ale to je za mě asi tak všechno co předvedla. Vůbec tam není vykreslena ta její fobie, tedy strach vyjít z bytu. Je to naprostá pohodička, skoro, jako by byla na home office doma. No a k velkolepému finále se vyjadřovat vůbec nebudu, to prostě nemá smysl. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Minimalistickej thriller za pár korun s výbornou Zoë. Steven má podobně nenákladnejch filmů už několik. A umí je. Zpočátku dost nudná záležitost s neuvěřitelně otravnou větou. Kimi! I am here!. Postupně se to ale stejně jako hlavní hrdinka osměluje, a konec už je naprosto ok. Ne každej dokáže natočit film s rouškama v lockdownu, aby měl nějakou úroveň. 60%. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Film o paní, jejíž look a modré vlasy mi asociovaly přejetého papouška. Ta paní je doma a kouká do kompu nebo telefonuje. Nuda jako svině. Ve druhé polovině filmu paní i vyjde ven a pak se ji snaží chytit Pat a Mat a ještě se k nim přidá Vochomůrka. No, je to ukrutná nuda a zoufalost. Za chvíli jsem dopřeskakoval až do konce filmu, to se nedalo normálně dívat. Celkově na hranici odpadu. (11%) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v amerických městech Seattle a Los Angeles. (BMW12)

Související novinky

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

21.01.2024

Není to tak dávno, co jsme tu psali novinky ohledně světa Dannyho parťáků. George Clooney (Gravitace) se totiž nechal slyšet, že existuje hotový scénář, který by byl přímým pokračováním posledního… (více)

Reklama

Reklama