Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talk show, která ironizuje vše, včetně sebe sama. Moderátorem pořadu je plyšový maňásek Adolfeen, nová hvězda české internetové scény, který si zve známé osobnosti českého showbyznysu a na nikom z nich nenechá nit suchou. (TV Prima Cool)

Recenze (64)

jasna 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se, jak to bude pojaté a i když to tu všichni haní, mně to přijde jako naprosto zábavné drzé až na hraně a to mě baví. Navíc ty narážky a vtipné urážky jsou s nadhledem a přes čáru a to je skvělé. Moc Roxtárovi fandím, protože naprosto jednoduché a originální a vtipné a získal si obrovské množství fanoušků a spousta hlášek jsou a zůstanu tu mezi námi LEGENDARY. Je pravda, že se člověk nicméně musí naladit a přijmout realitu, že je to show, kde plyšový delfín nasazený na ruce napadá a "uráží" všechny. ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem kus s Adamem Kajumim a hned jsem měl jasno, že tohle ne! Ironizovat se dá i s grácií, viz Kraus, ale tohle? Co to má být? O hostovi jsem se vůbec nic nedozvěděl, Adolfeen si jen v kuse trapně utahuje, inscenuje ještě trapnější scénky a houby z toho. Nechápu, jak tohle někomu může přijít vtipné, či vkusné. Mně se udělalo přímo zle, co na poli talk show vzniká. ()

Reklama

Sylviiik odpad!

všechny recenze uživatele

To si takhle jednoho krásného slunečného dne jeden namyšlenej blbeček řekl: Když se Čechům tak moc líbí bizár, proč nevymyslet nějakou pošahanou sprostou plyšovou postavu, která bude všechny jen urážet a jehož kecy nebudou mít žádný hlubší smysl? A hle - vznikl Adolfeen. Přesně to Česko potřebovalo: Naprosto zbytečnou postavu, jejíž humor se může líbit leda primitivům jako je sám autor. Bravo! ()

PECHY15 

všechny recenze uživatele

A že mě to na youtube vůbec nebavilo... Kraus bez rukaviček? Vždyť to funguje! a že je to cílovka? To je Family Guy, Brickleberry a Rick & Morty taky... Tak ať přežije nějakou tu chvilku, ať je trochu srandy. Ale klidně to hejtěte - "Je mi to jednooo" PS: Furt lepší než úplně debilní zprávy, tam je hodnocení jen za kozy... a velký H. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Televize už je přesycená všemi těmi pořady, které moderují Bouček, Mareš, Sokol nebo Soukup a tak přišli s trapným maňáskem Adolfeenem. Ten je sice trapný až to bolí, ale občas dokáže vypotit nějaké ty dobré hlody a ani jeho hosti nejdou pro sprosté slovo daleko. Asi nejvíc se mi líbilo, jak si dělal prdel z brněnské modly Petra Švancary,jeho prdele a „jeho“ Gay Pride a hned vzápětí i z Ivy Frühlingové – tenhle díl jsem viděl celý. Pár dalších už jen letem světem, páč nemám čas na tyhle kokotiny… ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama