Reklama

Reklama

VOD (1)

Film z dílny Kevina Smithe volně navazující na jeho úspěšný snímek Podvodníci z New Jersey vypráví o dvou flákačích, kteří dostali od svých přítelkyň košem a zažívají bláznivý den v místním obchoďáku. T.S. a jeho kamarád Brodie, závislý na videohrách, právě dostali kopačky a léčí se z nich v nákupním centru – kde se jedna z jejich bývalek, Brandi, náhodou právě účastní natáčení randící šou. Kamarádi nelení a vymýšlejí komický sabotážní plán, který má za cíl podkopat autoritu Brandina otce a vyhrát zpět její srdce... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (314)

Iggy 

všechny recenze uživatele

Jen na okraj k prodloužené verzi: Hodně se liší začátek, poměrně dlouhá scéna (ale nepříliš vtipná) uvádí zcela jiné důvody Brandiina zrušení cesty na Floridu a děj filmu má tak trochu jiný význam, zbytek filmu se ale už prakticky neliší. Všechna nejlepší místa obsahuje i původní verze, která je podle mě o dost svižnější. Pro fanoušky Kevina Smithe samozřejmě zajímavé, ale příště si Mallrats pustím radši zase v původní verzi. Prodloužená verze tak sotva za 4*. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Druhý film Kevina Smitha ostane asi navždy v tieni jeho Clerks alebo Chasing Amy. Nie je však o nič horší. Guľometové tempo hlášok, gagov, popcultúrnych narážok a Jaya s mlčanlivým Bobom má veľmi malú šancu sa niekedy opozerať. Jeremy London a Jason Lee sú tu za prvotriedne hovädá, s ktorými by ste sa asi kamarátiť nechceli, ale sledovať ich jeden deň v obchodnom dome je neuveriteľne zábavné. Cameo Stana Leeho je vtipnejšie a zmysluplnejšie než vo všetkých comicsovkách dohromady. Hlavne, ak sa v okolí pohybuje budúci Batman, Ben Affleck.9/10 ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Tenhle druh primitivní zábavy od Kevina Smithe mně skoro vždycky vyčistí závity od náplav kulturní evoluce, kterou jsem prošla a z které zřejmě není cesty zpět, a tak alespoň prostřednictvím Brodieho, Jaye a Mlčenlivého Boba se mohu svézt na vlně nekorektního chování bez výčitek, že jsem se nějak zpronevěřila svému dobrému vychování (i když vím, že když mě někdo vychoval, ještě neznamená, že jsem vychovaná :-)). Fajn relax. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný film. Smith opět dokazuje, že má smysl pro fuckování a ví, jak ho použít v ten správný čas, aby bylo cool, ale nenucené. Někde jsem možná měl pocit, že to přepískl a někde, že to úplně nevyužil, ale to asi každý, kdo není Smith - v tom není problém. Nejvíc mi vadí to, co na Smithovi vždy - že i přes ten free - cool - in povrch je to vlastně neuvěřitelně jednoduchý příběh s tím nejsladším a nejokoukanějším poselstvím. Nicméně i to Smith dobře zvládá. Slušné čtyři hvězdy. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith je prostě borec. Skoro celý se to odehrává v obchoďáku a je to strašně hustý přeplněný tradičníma Smithovskejma figurkama a hercema. Jay a Tichej Bob maj docela hodně prostoru (já je prostě miluju), ale asi nejhustší je Ethan Suplee jak se marně snaží uvidět 3D plachetnici. Pro příznivece komiksů (mezi které se hrdě počítám) velký plus jelikož skvělý hlášky a rozbory superhrdinů a taky Stan Lee. Jason Lee opět zahrál skvěle a objeví se i tradiční Ben Affleck. No a navíc tam hraje Claire Forlani tak co řešit? ()

Galerie (28)

Zajímavosti (27)

  • Postavy Brodie Bruce a T.S. Quint jsou odkazy na film Čelisti (1975), kde se dvě hlavní postavy jmenují Brody a Quint, žralok byl přezdívaný Bruce. (TomikZlesa)
  • Původní začátek filmu měl záporné ohlasy, a proto se v Los Angeles natočil nový. (TomikZlesa)

Související novinky

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Reklama

Reklama