Reklama

Reklama

VOD (1)

Film z dílny Kevina Smithe volně navazující na jeho úspěšný snímek Podvodníci z New Jersey vypráví o dvou flákačích, kteří dostali od svých přítelkyň košem a zažívají bláznivý den v místním obchoďáku. T.S. a jeho kamarád Brodie, závislý na videohrách, právě dostali kopačky a léčí se z nich v nákupním centru – kde se jedna z jejich bývalek, Brandi, náhodou právě účastní natáčení randící šou. Kamarádi nelení a vymýšlejí komický sabotážní plán, který má za cíl podkopat autoritu Brandina otce a vyhrát zpět její srdce... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (314)

pepo 

všechny recenze uživatele

Druhý film Kevina Smitha ostane asi navždy v tieni jeho Clerks alebo Chasing Amy. Nie je však o nič horší. Guľometové tempo hlášok, gagov, popcultúrnych narážok a Jaya s mlčanlivým Bobom má veľmi malú šancu sa niekedy opozerať. Jeremy London a Jason Lee sú tu za prvotriedne hovädá, s ktorými by ste sa asi kamarátiť nechceli, ale sledovať ich jeden deň v obchodnom dome je neuveriteľne zábavné. Cameo Stana Leeho je vtipnejšie a zmysluplnejšie než vo všetkých comicsovkách dohromady. Hlavne, ak sa v okolí pohybuje budúci Batman, Ben Affleck.9/10 ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pár pekných vydarených gagov a scénom, Jay a Bob nemajú chybu, no akoby sa Smith ešte po prvých 'Clerks' akoby aj výrazmi a charakteristikou postáv len rozkukával a nevedel ich kompletne zaradiť. Na mňa slabšie štyri hviezdičky, ale vždy, keď si film pozriem znovu, chytí ma viac (prvý krát to bolo za dve). Po pár zhliadnutich dám možno aj päť. 70%. ()

Reklama

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Geniální dílo, kterému nic nechybí ! Perfektní dialogy, super hlášky, vtipné scénky ! Jeden z mých nejoblíbenějších Smithových filmů ! Ben Affleck mě překvapil - tady byl super ! A taky asi nejlepší film s Brendou ,-)) ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith je prostě borec. Skoro celý se to odehrává v obchoďáku a je to strašně hustý přeplněný tradičníma Smithovskejma figurkama a hercema. Jay a Tichej Bob maj docela hodně prostoru (já je prostě miluju), ale asi nejhustší je Ethan Suplee jak se marně snaží uvidět 3D plachetnici. Pro příznivece komiksů (mezi které se hrdě počítám) velký plus jelikož skvělý hlášky a rozbory superhrdinů a taky Stan Lee. Jason Lee opět zahrál skvěle a objeví se i tradiční Ben Affleck. No a navíc tam hraje Claire Forlani tak co řešit? ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Kamarádi Brodie Bruce (Jason Lee) a T.S. Quint (Jeremy London) dostanou od svých holek kopačky ve stejný den a jdou se poflakovat do nákupního centra... Snímek nabídne celou řadu zajímavých postav. Stan Lee má na míru ušitou roličku, snaží se navést Brodieho (všetečné otázky ohledně sexuálních orgánů superhrdinů), aby se udobřil se svojí dívkou. Willam (Ethan Suplee) snažící se najít schovaný 3D obrázek, který ostatní vidí okamžitě. Herecky boduje Michael Rooker jako cholerický otec Jared Svenning, který chce pro svoji dceru pouze to nejlepší. Šéf ochranky LaFours (Sven-Ole Thorsen) za celou dobu nepromluví jediné slovo. Thorsen se na filmu podílel také jako kaskadér a v závěrečných titulcích má kredit jako Sven Thorsen. Kaskadérem byl také Chuck Zito (herec, bývalý bodyguard celebrit a exprezident motocyklového klubu Hells Angels Nomads N. Y.). Viděna delší 122 minutová verze. JAY AND SILENT BOB WILL RETURN IN "CHASING AMY" ()

Galerie (28)

Zajímavosti (27)

  • Sven-Ole Thorsen si ve filmu zahrál v roli šéfa ochranky LaFourse. Na filmu se podílel také jako kaskadér a v závěrečných titulcích je v obou případech uveden jako Sven Thorsen. (Rominator)
  • Propustka, kterou nosí Svenning kolem krku, je logo filmové produkční společnosti View Askew. (TomikZlesa)

Související novinky

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Reklama

Reklama