Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vánoce jsou svátky klidu. Rudy (Ben Affleck) to tak cítí. Po letech konečně prochází vězeňskou branou jako svobodný muž. Ovšem kam čert nemůže, nastrčí ženskou. Tato (Charlize Theron) je nejen krásná, ale navíc disponuje agresivním bratrem ve vysokém stupni pošahanosti (Gary Sinise). Ten se svým kumpánem (Danny Trejo) právě plánuje velkou vánoční loupež. A Rudy má být její důležitou součástí. Tyto Vánoce moc klidné nebudou! A o velké překvapení pod kriminálním vánočním stromem rovněž nebudete ochuzeni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak nic, po rokoch som si to skusil putit znova a dokonca v Directors cute, ktory je vraj zmysluplnejsi, ale stale mi to pripada strasne nudne. Tristvrte filmu sa tam len neustale keca a planuje lupez. Pritom postavy su neskutocne idiotske. Zaporak Sinise je vlastne totalny luzer aj bez finalnej pointy, ktora z neho urobi uplneho idiota. Affleck si tentoraz vybral slabsiu herecku chvilku a len zmätene pozera v com to vlastne hra. Charlize Theron aspon ukaze prsia, ale zeby sa mi nejak extra pacili nemôzem povedat. Akcnych scen je minimum. Aj ked su prevedene kvalitne tak im chyba napaditost. Z totalnej bezradnost sa scenarista snazil vykluckovat bambilion sokujucimi zvratmi, ktore su tak sialene, ze aj Affleckova postava ich okomentuje za nepravdepodobne. Ale Ehren Kruger si vzdy potrpel na nezmyselne zvraty. Takze vysledkom je nudny thriller s otravnymi postavami a minimom akcie. 4/10. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck tady má neskutečně komické ksichty - hlavně ke konci rozesmívá fakt pořádně :) Jinak je to film hodně hloupý, se špatnými postavami a scénáristicky nezvládnutý.. na druhou stranu to ale zase pěkně odsýpá a dobře se na to kouká. Blbý závěr se snaží být až moc inteligentní a přitom je hrozně blbý.... 6.5/10 ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

Videl som kino verziu ktoru Frankenheimerovy zmasakroval Harvey Weinstein, ale i tak som bol prijemne prekvapeny ze je to kompetentnejsie ako by sa podla hodnoteni zdalo. Affleck sa tu prilis nehodi, ale nabuchany Gary Sinise je skvely. fakt ze Frankenheimer nie je nejaky beckar je samozrejmost a hlavne vdaka nemu je to stale zabava i ked scenar nedava prilis zmysel. Skusim si zohnat rezisersku verziu ktora je o 20 minut dlhsia. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Už je to pěkných pár let, co jsem tenhle krimi (?) thriller (??) viděla, detaily si příliš nepamatuju, ale reprízám se poctivě vyhýbám. Možná bych po prvním (a posledním) podívání dala i tři hvězdičky, přesto mě na tomhle výtvoru cosi příšerně iritovalo, snad nesympatický frajírek Ben Affleck, snad dementní chování postav, nevím už přesně. Každopádně tenhle film netoužím a nehodlám vidět znovu. 39% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Silver Bells - Ray Evans and Jay Livingston ,2. At Last - Etta James ,3. Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow - Dean Martin ,4. Rockin' Around the Christmas Tree - Brenda Lee ,5. Joy to the World - (Traditional) ,6. We Wish You a Merry Christmas - (Traditional) ,7. What Christmas Means to Me - Stevie Wonder ,8. Love Rollercoaster - Ohio Players ,9. Festive Medley ,10. Little Drummer Boy - Sorrow ,11. Little Drummer Boy - Percy Faith ,12. Jingle Bells - (Traditional) ,13. Reindeer Games , ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Když čte Gabriel (Gary Sinise) Rudymu (Ben Affleck) poprvé v náklaďáku dopis, který měl posílat Ashley (Charlize Theron), vytáhne ho a rozloží. Dopis je poskládán tak, že je dvakrát přeložen na polovinu, tedy se na papíru vytvoří kříž. Jenže o pár okamžiků později drží ale v ruce dopis, který je přeložen na třetiny, jak to bývá zvykem u dopisů v podlouhlé obálce. (TheDave)
  • Ve scéně, kdy Gabriel (Gary Sinise) hází šipky na Rudyho (Ben Affleck), se mění pozice šipky na Rudyho rameni. V jednom záběru je šipka v rameni zabodnuta kolmo, poté rovnoběžně s ramenem a následně opět kolmo. (anezzik)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama