Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vánoce jsou svátky klidu. Rudy (Ben Affleck) to tak cítí. Po letech konečně prochází vězeňskou branou jako svobodný muž. Ovšem kam čert nemůže, nastrčí ženskou. Tato (Charlize Theron) je nejen krásná, ale navíc disponuje agresivním bratrem ve vysokém stupni pošahanosti (Gary Sinise). Ten se svým kumpánem (Danny Trejo) právě plánuje velkou vánoční loupež. A Rudy má být její důležitou součástí. Tyto Vánoce moc klidné nebudou! A o velké překvapení pod kriminálním vánočním stromem rovněž nebudete ochuzeni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Shit 

všechny recenze uživatele

Nadočekávání dobrej thriller a dokonce i Ben Affleck, kterej neni rovna nejlepší herec, tady je dobrej a vůbec filmu neškodí, taky tomu výrazně pomohla Charlize Theron, která je skoro vždycky báječná a i tady hraje nadprůměrně. Celý děj neni nalinokovanej od začátku do konce, jako ve většině podobných filmů, ale najdou se tady i dobrý dějový zvraty, nedá se říct že by byly úplně nečekaný, ale někdy jsou udělaný pěkně. Jedině konec, kdy rodává ty prachy je dost dobilní, nevim kterej zloděj by to udělal, ale jinak pro mě docela překvapení ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Výborný film, který snad nenechá nikoho chladným. Ale jak se tak dívám na ta hodnocení kolem, je tady pěkná kosa. Frankenheimer umí, Affleck se snaží, Sinise hraje, na Theron se pěkně kouká a celé to letí strašně rychle. Po chvíli je všemu konec a já chci přídavek. Výborný konec, takový film jsem nečekal. ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Začnu pozitivně... a hodně krátce. Věřím, že třeba Coeni by si s tímto námětem i žánrem poradili a naservírovali by další mrazivou černou komedii. Ale... ale na režisérské stoličce nesedí ani Ethan ani Joel, ale sedmdesátiletý John Frankenheimer, thrillerová legenda, která se s námi rozloučila bohužel hodně slabým, překombinovaným a vyloženě hloupým snímkem. S Benem Affleckem jako hercem jsem nikdy neměl problém, ale zde je vysloveně k smíchu. Snad za většinu "skvostů" co procedí ústy může scénárista s obstojnou filmografií - Transformers, Transformers, Transformers. Už vám to došlo? 30 % ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck tady má neskutečně komické ksichty - hlavně ke konci rozesmívá fakt pořádně :) Jinak je to film hodně hloupý, se špatnými postavami a scénáristicky nezvládnutý.. na druhou stranu to ale zase pěkně odsýpá a dobře se na to kouká. Blbý závěr se snaží být až moc inteligentní a přitom je hrozně blbý.... 6.5/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tato záležitost na mě i po dvaceti letech působí úplně stejným dojmem jako v době svého vzniku. Chabě. Znovu jsem se na film podíval proto, jelikož jsem nemohl věřit tomu, že by zdejší herecká sestava neměla na víc. No, neměla. Scénář byl totiž natolik divný, že si s ním nemohlo poradit ani toto hvězdné obsazení, které bylo navíc bržděno tradičně strnulým Benem Affleckem. Z mého dvouhvězdičkového hodnocení jde jeden kousek za Charlize Theron, která byla kromě slušného hereckého výkonu tradičně i potěchou pro oko. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Když čte Gabriel (Gary Sinise) Rudymu (Ben Affleck) poprvé v náklaďáku dopis, který měl posílat Ashley (Charlize Theron), vytáhne ho a rozloží. Dopis je poskládán tak, že je dvakrát přeložen na polovinu, tedy se na papíru vytvoří kříž. Jenže o pár okamžiků později drží ale v ruce dopis, který je přeložen na třetiny, jak to bývá zvykem u dopisů v podlouhlé obálce. (TheDave)
  • Pracovným označením filmu boli aj názvy Deception a Wild Christmas. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama