Reklama

Reklama

Freddyho smrt - Poslední noční můra

  • USA Freddy's Dead: The Final Nightmare (více)
Trailer

Zkoušeli ho pohřbít! Zkoušeli ho spálit! Zkoušeli ho zahnat svěcenou vodou! Ale takové hlouposti na Freddyho neplatí. Dál si libuje ve svých krvavých orgiích. Ale je tu jeden problém - ve svém městečku už nemá koho zabíjet... Že by pověsil svůj klobouk a rukavici na hřebik? Kdepak! (Falcon Home Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

A tohle jako bylo co?! Špatnej vtip nebo nějaká forma zvrácenosti??? Fakt jsem nepobral co tímhle dílem chtěli říct, ale přišel mi jako totální kravina ať už dějem nebo příběhem nebo celkovým pojetím. A co ten debilní název? Všichni přeci víme, že Freddyho smrt je nesmysl, protože takoví jako on přeci nikdy neumřou...5% ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Mám rád JAnův koment, i když osud paní Talalay mi až tak moc na srdci neleží. S Freddym je to jiné, nějak ale nakonec asi zemřít musel. Ano, čtete dobře. Musel zemřít s osmdesátými lety - do žádných jiných se totiž nehodí. To koneckonců ukázal už tento zoufalý film, stejně jako třeba nedávný pokus o kotelníkovu resuscitaci. Děkujeme ti, Freddy Kruegere, za to, žes nás tak krásně strašil a bavil v 80. letech. V letech, ke kterým už budeš patřit navždy; v letech, díky nimž jsi se zaslouženě stal součástí popkultury. Nikdy nezapomeneme na ten nádherný pocit nebezpečí, v němž jsme se cítili při sledování x-tých VHS kopií Tvých děsuplných vylomenin. Takových, jaké jsi předváděl v jedničce, trojce, čtyřce a tak trochu i v pětce (dvojku milosrdně opomineme). Zažili jsme s Tebou ty nejkrásnější a nejzábavnější noční můry, jaké dala kinematografie světu. Zemřel jsi s osmdesátými lety, a stejně jako ony zůstaneš navždy v našich srdcích. Momentů, na které budeme vzpomínat, je mnoho. Ale jeden z těch na první pohled nejvíce překvapivých - nevyslovené přání Alice u kašny v závěru The Dream Master - se v rámci Tvého nekrologu hodí připomenout asi nejvíce. Jenže jak napsal Stephen King: "Co jednou zmizí, nemůžete přivést nazpátek." A jak jsme se několikrát přesvědčili, není možné přivést zpátky ani Tebe. Řeka, do níž jsi se sobě vlastním ďábelským šarmem tak elegantně vstupoval, už uplynula. Zbyly nám jen vzpomínky a nostalgie při oprašování DVD s Tvými starými kousky. Sbohem navždy, démonický taškáři! A pozdravuj v pekle. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Totální sračka a zdaleka nejhorší Noční můra. Zatímco i ty slabší díly série měly aspoň slušnou atmosféru a nápady, tady je všechno špatně. Neschopná režisérka se snaží dát filmu odlišný vzhled, ale funguje to jen v samotném úvodu v letadle. Atmosféra nulová, mizerní herci, trapný scénář, béčková režie - vrcholem všeho špatného je závěr natočený "revoluční" technologií 3D. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, když se seriálový patlal postaví za kameru hororu. Když to měla být poslední noční můra, absolutně nachápu, proč to nesvěřili někomu jinýmu. I Uwe Boll by totiž měl nejspíš větší úspěch. Nevim, na koho sem víc nasranej. Jestli na tu krávu, co to točila nebo na scénáristu, který nejspíš prožíval nějakou osobní krizi nebo na toho, kdo tohle celé povolil. Nebýt týhle podělaný sračky, nemusel by se totiž Wes Craven zdravě nasrat a dát Freddymu rozhodně důstojnější zakončení.Od odpadu to zachránila scénka s Johnny Deppem, takže Johnny opět zachránil další film :-) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Mňa (skoro) záverečná časť dosť sklamala . To už takmer hraničí s komédiou chápem že Freddy mal vždy silný zmysel pre humor , ale toto bolo už moc. Johnnyho Deppa som takmer ani nespoznal. Film som videl ako 17 ročný na maďarskej stanici RTL Klub pamätám si že každý týždeň išla jedna časť o 3 ráno 2 mesiace som filmy sledoval , ale nakoniec som sa nedozvedel ako freddy Kruger zomrel lebo tí sprostý maďari odstrihli 5 minút s konca kde mala byť freddyho smrť nemal som vtedy internet tak som sa to dozvedieť ani nemohol, a to ma dosť naštvalo. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (19)

Související novinky

Zemřel herec Yaphet Kotto

Zemřel herec Yaphet Kotto

16.03.2021

Ve věku 81 let zemřel na Filipínách americký herec Yaphet Kotto. Informaci prostřednictvím sociálních médií zveřejnila jeho žena Tessie Sinahon a později ji potvrdil i hercův agent Ryan Goldhar.… (více)

Reklama

Reklama