foto

Rachel Talalay

  • nar. 16.8.1958 (60 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Doctor Who: Twice Upon a Time (TV film)
2016 On the Farm (TV film)
2014 Kolej (TV film)
2012 Hanin zákon (TV film)
2006 Žabákova dobrodružství (TV film)
2003 Dvojí život Billa Goodmana (TV film)
1995 Pancéřová holka
1993 Vražedný computer
1991 Freddyho smrt - Poslední noční můra

TV seriály

2018 Iron Fist (TV seriál)
The City's Not for Burning (S02E02)
Riverdale (TV seriál)
Chapter Twenty-Five: The Wicked and the Divine (S02E12)
The Flash (TV seriál)
Fury Rogue (S04E19)
2017 Sherlock (TV seriál)
Šest Železných dam (S04E01)
Pán času (TV seriál)
The Doctor Falls (S10E12)
World Enough and Time (S10E11)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Last Refuge (S01E12)
Supergirl (TV seriál)
Welcome to Earth (S02E03)
The Flash (TV seriál)
The Present (S03E09)
Fast Lane (S02E12)
2015 Na jih od pekla (TV seriál)
White Noise (E04)
Judge and Fury (E02)
Pán času (TV seriál)
Projít peklem (S09E12)
Seslán z nebe (S09E11)
2014 Království (TV seriál)
Oběť (S01E10)
Pán času (TV seriál)
Death in Heaven (S08E12)
Dark Water (S08E11)
2013 Played (TV seriál)
Bomb Girls (TV seriál)
Fifth Column (S02E08)
Party Line (S02E07)
2012 Continuum (TV seriál)
Time's Up (S01E06)
Agent bez minulosti (TV seriál)
Mousetrap (S02E08)
Breakout (S02E07)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Epidemie (S01E04)
Harmonie (S01E03)
Pouštění žilou (TV seriál)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
2008 jPod (TV seriál)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Hunted (S02E10)
2006 Whistler (TV seriál)
2005 Sex, láska a tajemství (TV seriál)
Terminal City (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Life As We Know It (TV seriál)
Neslavná (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Pocity viny (S01E09)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Vítr to ví (S05E09)
2001 Dice (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
State of Grace (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Třetí je navíc (S04E03)
Hlavní podezřelý (S03E15)
1999 Ally McBealová (TV seriál)
Zachraňte Santa Clause! (S03E07)
1998 To Have & to Hold (TV seriál)
Touching Evil II (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Zlatá klec (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace