Reklama

Reklama

Že je mi nevěrná? To za prvé není možné a za druhé jí to neprojde! Americká komedie o žárlivém manželovi, nic netušící manželce a plánu pomsty vskutku ďábelském. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Hravé až lehce rozpustilé, maličko frivolní - a mírně škodolibé ... Poučné pojednání o klikatých a jen obtížně schůdných cestách, na které vás může zavést žárlivost. Pokud se po nich vydáte, mějte na paměti, že mohou končit nad propastí. Odstrašujícím příkladem vám budiž uznávaný dirigent Claude Eastman, jehož chování začne postupně vykazovat drobné, leč nepřehlédnutelné znaky pomatenosti. Dokonale se zaplete do sítí, které byly díky jednomu malému nedorozumění nastražené na jeho okouzlující ženu Daniellu - a vypadá to, že se z nich hned tak nevymotá ... 4,5* ()

sud 

všechny recenze uživatele

Jaktože, proboha, nemáme Colu???!!! Vynikající romantická komedie (spíše parodie), bořící všechna žánrová klišé. Všechny scény s Giuseppem ve mne provázely záchvaty smíchu a vždycky se neskutečně bavím ve scéně, kdy uvidíme uskutečnění vraždy, střih, probrání z letargie a nádherná ukázka zákonů schválnosti. Komik tělem i duší Dudley Moore v životní formě, krásná Nastassja Kinská s nepřehédnutelným komediáním talentem a naprosto dokonalý Armand Assante, kterého Josef Abrhám nadaboval vskutku famózně. Paráda. 96%. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Líbila se mi první půle, kdy to vypadalo na nezběsilou komedii s jemným humorem. Prostředí kolem vážné hudby, chytré postavy s pochopitelnými motivy a jedno dobře vystavěné nedorozumění. Jenže ona se ta zběsilost nakonec na povrch prodrala skrze klišé o tom, že když se starý mrňavý chlap ožení s mladou, krásnou herečkou, tak ho žárlivost připraví o rozum a důstojnost. Jestli bych dal prvním 45 minutám 4 hvězdy, tak tomu zbytku max. 2. To charakterové mrzačení postavy žárlivého manžela, mě moc nebavilo. Ostatně co by mělo být zábavného na plánování vraždy vlastní ženy? Závěr už byl vysloveně utahaný. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi to unikalo, ale nakonec jsem se jednoho středečního rána dočkal. Kvůli jednomu menšímu překladatelskému omylu dojde k tomu, že světoznámý dirigent Claude vymyslí geniální plán na zavraždění své ženy. Zatímco první hodinku jsem se tak příjemně pochechtával - ani ten Montiho čardáš mi tak vtipný nepřipadal - v poslední půlhodince nadešel zlatý hřeb. Vražedná fantazie a následné uskutečnění. A já hlupák jsem u toho začal obědvat. Smíchy jsem poprskal stůl a musel jsem chvíli počkat, páč bych se udusil smíchy(a to doslova). Skutečně vražedná genialita! Bohužel i sebehorší hloupost zde má lepší hodnocení. Dám vám radu - všimněte si jen těch co dali více jak 4 hvězdičky. Ostatní jsou buďto mrtvoly nebo to neviděli. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

... nebo také návod, jak zakroutit krkem své mladé manželce. Nevěrně tvá působí ohraným, přesto slušně zábavným celkem, ve kterém se toho zrovna moc neodehraje. Pár náhod, které se stanou nám totiž změní názor na věc, tak jako hlavnímu hrdinovi Claudeovi. Slušná zábava a perfektní představa na konci filmu, a jedná o docela zajímavý film, který může někomu posloužit jako návod ;-) Ovšem je to především komedie. Srandovní pokus o zavraždění své mladé manželky. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama