Reklama

Reklama

The Cellar

  • Velká Británie The Cellar
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Příběh vypráví o Kieře Woodsové (Elisha Cuthbert), jejíž dcera záhadně zmizí v suterénu svého nového venkovského domu. Kiera zjistí, že její domov ovládá prastará a mocná entita, které bude muset čelit, pokud nechce riskovat, že navždy ztratí duši své rodiny. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

A už mi s podobnými podřadnými a zdlouhavými hovadinami došla trpělivost. Strašidelný dům, dvě děti (rozmazlená zpruzená týnka a malý nerd), rodiče (flegmatický otec a tupá šeredná matka s prasečí hlavou), tajemné zlo v domě, děti v ohrožení, matka statečně zachraňuje svoje děti... Sakra, že já už jsem někdy něco podobného viděl? Hm, odhadem tak padesátkrát. Tenhle kousek má ovšem ještě svá zvláštní specifika. Zaprvé je extrémně nudný, šablonovitý, nenápaditý a táhne se pomalu jako smrad. V hlavní roli hraje (a hodně špatně) výjimečně nesympatická ženská. Polovzdělaný režisér se snaží své publikum omráčit syntézou matematiky, teoretické fyziky a okultismu, výsledkem čehož není nic víc, než směšná a plytká pozérská slátanina, prázdná jako prd. Nemůžu přijít vůbec na nic, za co bych dal aspoň jednu jedinou hvězdu, až na závěrečnou scénu se totiž jedná o ukázkový filmový odpad a největší pseudohorrorovou nudu za posledních x měsíců. Jsem ubohostí scénáře uražený a rozezlený, můj poslední film před dovolenou a takový škvár. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Ak náhodou trpíte obsedantno-kompulzívnou poruchou počítania schodov, dajte si pozor, aby ste sa nepomýlili a nenarátali viac, lebo skončíte v pekle. Mimochodom do pekla treba chodiť jedine s baterkou. A Bafomet vyzeral podobne ako vypchatá koza z prírodovedného múzea so zubami a drápami vlka. Ak tak vyzerajú aj ostatní pekelní srandisti, tak sa tam celkom teším. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Režisér tohle natočil v roce  2004 jako kraťas pod názvem Ten Steps v roce 2022 se rozhodl, že to natočí jako celovečerák. Rodina koupí v dražbě barák a stěhuje se tam hned první den tam něco uvězní jejich dceru a pak ta dcera zmizí. Zatímco policie si myslí, že utekla jelikož byla šikanovaná (zasloužila si to za to, že se neumí chovat)  tak otec to má na salámu a jejímu bratrovi je to úplně buřt jelikož v celém filmu si na ni vzpomene tak dvakrát. Jinak ten kluk je strašný spratek a je to prototyp děcka co je rozmazlený a celkově se zde postavy nepovedly  jelikož kromě matky není zde komu fandit. Pokud se těšíte na horor nechte si zajít chuť je pěkné, že to má dobrou atmosféru , ale pokud  zde ´´nic,, nevidíte a ´´nic,, se zde neděje je Vám to k ničemu. Jinak ve filmu je minimálně třikrát scéna, že se nějaká postava otočí zády a Vy čekáte, že ji někdo unese nebo na ni vybafne, ale nestane se nic. P.s. zatímco ve filmech  tohoto žánru je to nastavené tak, že rodina do toho baráku narvala tolik peněz, že prostě nemá kam jít tady je řečeno, že jich to tolik nestálo a klidně mohly odejít jelikož jsou evidentně pracháči .  40 procent ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Rodina Woodsových se nastěhuje do starého domu, který je ve skutečnosti bránou. Jakmile se ztratí dcera Ellie, začne horečné pátrání. Zatímco matka hledá, jaká tajemství dům ukrývá, skeptický otec sází na to, že dcera jen utekla a brzy se zase vrátí. Do ohrožení se však dostává i mladší syn Steven. Satanský horor se opírá o jméno jednoho ze čtyř korunních princů Pekla, Leviatana. Skutečnou temnou postavou je však Bafomet, jenž je zde prezentován jako strážce brány. Značen je jako převrácený pentagram a nazýván mendeským kozlem. Kdo se s Peklem zaplete, nemívá naději na návrat. Ostatně ono známé pohádkové - co Peklo schvátí, už nenavrátí - platí. Příjemný atmosférický horor s jemným dechem gotiky dokazuje, že ke strašení stačí jen dvě věci - sklep a zhasínající lampy. Velmi dobře se režisér vypořádal i se zobrazením démona, z čehož jsem měl zbytečné obavy. Samozřejmě z hlediska motivů nic nového, ale za šťastný konec musím jednu k solidním třem hvězdám přidat. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

základní premisa je sice klasika o strašidelném domě postaveném jakýmsi uctívačem ďábla a nově se nastěhované rodině, přičemž vůbec nejstrašidelnější je tady zjištění, že i teen idol Elisha Cuthbert stárne a "najednou" hraje matku. Navzdory okoukanému tématu nicméně Cellar celkem slušně funguje.Atmosféra je fajn a závěr sice nepřekvapí, ale poťouchle potěší. V rámci žánru malého levného hororu jeden z těch lepších kousků, který bych časem neměl problém vidět znova (víceméně hlavně proto že zapomenu, že jsem ho vůbec viděl)...60% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Cca v 60. minutě hraje Steven (Dylan Fitzmaurice Brady) hru „Super Mario“. (pornogrind)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno