Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy (Britney Spears), Kit (Zoe Saldana) a Mimi (Taryn Manning) jsou od dětství nerozlučné kamarádky. Žijí v městečku v Georgii. Čas už tak pokročil, že se mohou považovat za dospělé. Zrovna totiž udělaly maturitu. Nad krabicí, plnou dětských tajemství, kterou si kdysi zahrabaly a v níž teď, o půlnoci po maturitním večírku, objevují své dávné sny, uzraje důležité rozhodnutí. Vydají se na dobrodružnou cestu ve starém Buicku, model ´73, do Los Angeles. A jak je to s jejich cíli? Mimi je těhotná, ale chce se stát zpěvačkou a stihnout v Los Angeles konkurs. Lucy navštíví svou matku, kterou neviděla mnoho let. Kit hodlá překvapit svého snoubence; spíš se to ale povede jemu. Posádku oldsmobilu doplňuje ještě kytarista a šofér v jedné osobě Ben, na kterého na cestě čeká láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

xninjax 

všechny recenze uživatele

Já nevim, existuje spousta podobných filmů a mají tady mnohem vyšší hodnocení než tohle. Je to určené pro náctileté, děj je předvídatelný,ale o tohle přece šlo. Tenhle film je tady na CSFD jeden z nejpodcennějších a dávat tomu ,,odpad'' jen proto,že hlavní roli ztvárnila Britney je trochu pod úroveň. Kdyby se hlavní role chytla nějaká oscarová herečka, jistě by to dosahovalo klidně ke 40%. Uznejte,že se tady na Britney velice dobře dívalo.... ()

aLPaC odpad!

všechny recenze uživatele

Některé "odpady" jsou za určitých okolností, situací a hvězdných konstalací vítané zpestření. Tohle je však případ filmu, který bude "odpadem" ať se na něj díváte sám, s kámošem (no nechtěj mě rozesmát), povinně s přítelkyní, střízlivý, na kaši, zhulený, na party, ve dne, večer, v létě, v zimě, usměvavý, smutný... prostě tohle bude odpad vždy. Nejsmutnější je, že za celou dobu tam není jediná věc, kvůli které byste alespoň uvažovali nad jednou hvězdou. Dialogy naprosto příšerné, že i slovo klišé je klišé, Britney "zlatá malina" nevím, jestli byla v té době tak blbá nebo to zkrátka myslela vážně. No její největší sokyně té doby Christina Aguilera rozhodně s Burlesque dopadla daleko lépe. PS. Možná Justin Long byl trochu vtipný. PPS. Je zajímavé číst některé zdejší komentáře z let 2002 - 2003. Trochu nostalgicky jsem si vzpomenul na dávného kamaráda ze základky, který v těch dobách Britney zbožňoval a dával si do pokojíku její plakáty. ()

Reklama

klaudicita 

všechny recenze uživatele

Osobne si nemyslím, že si tento film zaslúži takéto hodnotenie. Iste, herci nepodali najlepšie výkony a na to, že by to mala byť komédia, ma tam rozosmiala iba irónia pri predstave Britney Spears ako panny, no myslím, že film nevystihuje označenie 'odpad'. Nuž, sem-tam si musíme pozrieť aj takýto film, aby sme ocenili kvalitu skutočného filmového umenia. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tuctový road movie v ktorom si bývalé kamarátky po skončení strednej vyrazia na výlet behom ktorého si ujasnia svoje životné priority, dospejú a podobné klišé veci. Film evidentne určený hlavne fanúšikom Britney Spears. V dobe uvedenia ma film nejak nenadchol, keďže ani Britney som príliš nepočúval, ale jej neskoršie albumy mi sadli a aj Britney som prišiel na chuť (nejak mi postupne vybledol vkus z brunetiek na blondínky), takže po rokoch som si film celkom užil. Takže jednu hviezdičku dávam za nádhernú mladú Britney, druhú za jej spev a tretiu za to, že to rozhodne nie je taká katastrofa ako tvrdia ostatní. Proste len obyčajný tuctový priemer. P.S: ten krátky výstup Justina Longa bol vtipný a zároveň krutý, že mu nedala. 5/10. ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč má film tak hrozné hodnocení. Mně to zase tak strašné nepřišlo. Crossroads se tedy řadí k těm průměrným americkým komediím, ale 23 % je podle mě docela nezasloužených. Je to příjemný film o tom, když se tři kamarádky rozhádají a nakonec k sobě najdou cestu zpátky. Film se mi líbil a doporučila bych ho na taková ta líná víkendová odpoledne. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Britney Spears za svůj výkon získala cenu Zlatá malina pro nejhorší herečku. Stejné ocenění si v kategorii nejhorší píseň vysloužila i skladba „I'm Not a Girl, Not Yet a Woman“, za kterou rovněž stála Spears. (Dlee)
  • Píseň, na kterou dívky tancují v hotelu, se jmenuje „Crazy Love“ a pochází od skupiny Boomkat, ve které působí jako hlavní zpěvačka Taryn Manning, představitelka Mimi. (Dlee)
  • Britney Spears označila jako nejtěžší část natáčení scénu, kde musela předstírat pláč. (Dlee)

Reklama

Reklama