Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy (Britney Spears), Kit (Zoe Saldana) a Mimi (Taryn Manning) jsou od dětství nerozlučné kamarádky. Žijí v městečku v Georgii. Čas už tak pokročil, že se mohou považovat za dospělé. Zrovna totiž udělaly maturitu. Nad krabicí, plnou dětských tajemství, kterou si kdysi zahrabaly a v níž teď, o půlnoci po maturitním večírku, objevují své dávné sny, uzraje důležité rozhodnutí. Vydají se na dobrodružnou cestu ve starém Buicku, model ´73, do Los Angeles. A jak je to s jejich cíli? Mimi je těhotná, ale chce se stát zpěvačkou a stihnout v Los Angeles konkurs. Lucy navštíví svou matku, kterou neviděla mnoho let. Kit hodlá překvapit svého snoubence; spíš se to ale povede jemu. Posádku oldsmobilu doplňuje ještě kytarista a šofér v jedné osobě Ben, na kterého na cestě čeká láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

kamigava13 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem ségře tajně záviděla tohle DVD. Britney se mi taky moc líbila. Po letech jsem se na to mrkla znovu a už to s filmem nevidím tak růžově jako tenkrát v dětských letech. Je to podprůmeřná oddychovka. Nejradši mám ale píseň “I’m Not a Girl, Not Yet a Woman”. Fakt krásná piano balada. Pro mě bude Britney navždy princezna popu a líbil se mi na začátku filmu odkaz na královnu popu Madonnu, kterou taky miluju. ()

chucky odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem měl možnost tuhle stupiditu vidět. Už ani nevim, co se mi v tu chvíli honilo hlavou, ale vím že po skončení filmu se mi z toho všeho udělal v hlavě pěkný guláš. Britney by měla držet toho co ji aspoň trošku jde a do herectví nezasahovat. No prostě příšerné. Dokud neuvidíte, nepoznáte o čem mluvím...... ()

Reklama

Rubicius 

všechny recenze uživatele

Představte si, že je filmový festival, domluvíte se s kamarádkou, že půjdete na moc fajn film a když dojdete, zjistíte, že je zrušené představení. Zbývají dvě možnosti, zabalit večer, což při kvalitě kamarádky nepřicházelo v úvahu, nebo najít náhradní představení. Bohužel jediné, co běželo bylo tohle. Je to nehorázná hloupost. A tu jednu hvězdičku dávám filmu jen a jen za přítomnost Mirky Chludové, která me doprovázela. Mirce bych dal i všech 5, ale jen bych zbytečně vyzdvihl tenhle odpudivý film. ()

Flix odpad!

všechny recenze uživatele

Dal bych pět hvězdiček, kdyby na konci filmu přišel na scénu nějaký chlápek s kulometem a vyprázdnil celý zásobník do Britney. Panebože to snad ani nejde natočit, proč si kameraman nesedl před bílou zeď a celou hodinu a půl ji nenatáčel? Potom by to byla zábava o několik tříd větší. Film vykazuje určité znaky: Je debilní, stupidní, naivní, idiotský, úchylný, dementní a jen pro masochisty. Po zhlédnutí doporučuju dát si kilo gelu na vlasy, obléct si nejúplejší a nejulítlejší tričko co doma máte a jít si koupit stoh časopisů Spy nebo Show. Ano, tohle je styl! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Asi si bývalá hvězdička Mickey Mouse Clubu chtěla ještě jednou užít toho podmanivého pocitu před kamerou jenž znamená svět. Ale když už, tak proč takto? Její pošetilý klišétrip není vhodný ani pro Disneym kojeného adolescenta, všechen rozum již nabravší si o takovou zbytečnost neotřou ani zablácený gumák. Tak kdo je cílová skupinou? Hrdá maminka Britney Spears? Ovdovělý soused Zoe Saldany? Strýček z třetího kolene Taryn Manning? Osamělá prodavačka lůžkovin? Opravdu nevím! Laciné, ušmudlané,omakané jako rtěnka z pouti. Dívky si maximálně mohou gratulovat, že to neovlivnilo hudební kariéru Britney, hereckou Zoe a stravovací návyky Taryn, ale jinak radši sbalit mikrofon a honem pryč. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Vůz, ve kterém všichni jedou na výlet, je Buick Skylark. (Dlee)
  • Fotky v medailonku jsou skutečné fotky z dětství Britney Spears. (Dlee)

Reklama

Reklama