Reklama

Reklama

Infinity Pool

  • Kanada Débordement (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

James (Alexander Skarsgård) a Em (Cleopatra Coleman) Fosterovi si užívají all-inclusive dovolenou na pláži na fiktivním ostrově La Tolqa, když smrtelná nehoda odhalí perverzní subkulturu hédonistického turismu, bezohledného násilí a surrealistických hrůz v letovisku. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (178)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nie som cieľovka, rovnako ako pri Crimes of Future. Oceňujem technickú kvalitu, oceňujem kasting, ale nie som cieľovka, takže za mňa osobne sklamanie. Celkovo to nechápem, pretože Cronenberga som mal celkom rád (otca) a Videodrome bol fakt dobrý film, ale nejako sa naše cesty odvtedy rozišli a jeho syn ide podobným smerom ako otec, takže tiež mimo mňa, škoda, ale šancu týmto dvom autorom dám vždy. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„BOJÍŠ SE, ŽE JSI BYL MOŽNÁ SVĚDKEM SVÝ SMRTI?…“  Perverznost v ději i v myšlenkách. Prostě Cronenberg. Občas je to pomalý, občas ne úplně zajímavý, ale téměř jako vždycky, jde o výjimečnou podívanou, kterou umí servírovat tahle „zvrácená“ režisérská rodina. P.S: Když už chcete vidět jejich filmy, tak určitě nemáte důvod se vyhejbat „R“kový verzi!     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím, jak přilákat turisty. 2.) Koukat na svoji smrt mě nikdy neomrzí.  ///  Thx za titule „seamus1“.                 PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Cronenberg si pri rozprávaní príbehu zvolil cestu spoznávania tamojšej partie, v podstate kultu turistov, ktorý zdieľa jedno veľké tajomstvo. Najviac z členov vyčnieva hororová kráľovná Mia Goth. Koncept s klonovaním nie je v sci-fi žiadnou novinkou. Režisérovi sa ho však, našťastie, podarilo spracovať dostatočne originálnym spôsobom na to, aby na ňom mohol postaviť celý film a úspešne sa vyhnúť väčšine klišé. Zvládol to aj vďaka skutočnosti, že pomerne svižne skáče od jedného žánru k druhému. 8/10 -> viac v recenzii. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Rád bych Brandona nějak oddělil od jeho otce (protože tihle nositele slavných příjmení to mají těžké, tím spíš když se snaží prosadit ve stejném oboru) ale tady je zřejmé, že Brandon a David spolu tráví spoustu času a jsou jakýmisi spiklenci na poli intelektuální subverze (řekl bych až Ballardovských parametrů). Davidovo Konzumárium nebo Crimes of the future brnkají na stejnou strunu jako Infinity Pool a přesto nelze Brandona osočit z nějakého opisování.. Mě osobně vlastně těší sledovat jak film propadá u všech co očekávají horor, festival nechutností a nějaký pořádný vodvaz a nejsou schopni pobrat tu jemnou mechaniku nenasytné zvědavosti a všežravé hry jako nebezpečně infantilní revolty proti vyprázdněnosti (z nadbytku). Masa chce explicitní kopanec do koulí a je zklamaná protože nechápe, že tahle storry (podobně jako Crimes of the future) je sice vyprávěna chladnně, až jaksi klinicky, ale ve své podstatě jde o záležitost krajně subverzivní a cynickou.. Mia Goth je zase(!) parádní. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Já a cronenbergoviny, ať už z dílny senior nebo junior, máme docela komplikovaný vztah. Infinity Pool vypadal oproti zklamání z Possessora nadějněji a vlastně mě určitě i víc bavil a zaujal, jenomže ve finále to ve mně zas tak dlouho nerezonovalo a nějak mě trochu minula pointa. Imponuje to ale hereckými výkony (samozřejmě Mia opět v bezkonkurenčně bizarní roli, která jí sedla) a docela prapodivnou těžkou atmosférou. Veškeré ty psychedelické cronenbergovské výjevy (a klidně už bych tento název tohoto stylu scén oficiálně zařadila do filmového slovníku) ve mně ale nevyvolaly nic hlubšího. V podstatě mě ten film zaujal asi jen tím originálním twistem zhruba v polovině filmu a Miou Goth. Navíc jsem tu viděla poměrně dost otisků z jiných filmů, jak tu i pár lidí přirovnávalo.  Asi se mi vztah s tímto potatěným tvůrcem bude zlepšovat dost těžko. Nejspíš je to ale ve mně. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Film pre svoje „niektoré grafické násilie a sexuálny obsah“ dostal obmedzenie, že sa môže premietať len dospelým. Po neúspešnom odvolaní sa s cieľom sprístupniť film mladším divákom sa nakoniec rozhodli film zostrihať. Nezostrihaná verzia tak bola premietaná len na Sundance festivale, zatiaľ čo upravená verzia bola uvedená do kín. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo predovšetkým v Šibeniku v Chorvátsku. Po dvanástich dňoch natáčania sa produkcia presunula do Budapešti v Maďarsku, kde sa natáčanie skončilo. Postprodukcia prebiehala v kanadskom Toronte a bola dokončená v druhej polovici roku 2022. (Arsenal83)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama