Reklama

Reklama

Řekni to psem

  • Slovensko Povedz to psom
Trailer

Obsahy(1)

Dita (Berenika Kohoutová) místo vytouženého miminka dostane od svého přítele Filipa (Igor Orozovič) mladou border kólii, přestože nikdy žádného psa nechtěla. Navíc Ditě pejskařská komunita připadá směšná a nesnáší psí exkrementy. Celý příběh začíná tím, že do jednoho šlápne. Opravdu to znamená štěstí? (CinemArt)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Neschopnost českých tvůrců napsat chytlavý dialog mezi dvěma lidmi je zde maskována pokusy o rozhovor mezi člověkem a psem, které logicky vyznívají do ztracena. Snímek je jako stvořený pro ospalé nedělení odpoledne na komerční televizi, takže prázdné sály v kinech snad ani nikoho nemohly překvapit. Benoni je květák, Kohoutová je však znovu k sežrání. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Nudná sonda do zbohatlického páru, která si užívá svého luxusního života na pražských Vinohradech, a kde znuděná žena, ze začátku bojící se psů, podezřívá svého manžela z nevěry, která se po chvíli potvrdí, a místo muže si oblíbí psa, ke kterému pak přidá i souseda, který má taky psa. Nudný jak prase, hudba otřesná a chudák Jirka Lábus - do čeho se to namočil. 1/5 ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Ačkoli v drtivé většině stojí za prd, stále mám pro české filmy určitou slabost, proto jsem si zkrátka nemohl nechat ujít další letošní českou romantickou komedii od Roberta Sedláčka, která se v létě dostala i do kin. Řekni to psem je ve všech ohledech klasická šablonovitá záležitost se vším všudy, v tomto ohledu mě tedy nečekalo žádné překvapení. Herci kupodivu nehrají nijak zvlášť tragicky, postavy nejsou nikterak otravné, dialogy netrhají uši, takže casting rozhodně nelze nepochválit. Příběh je, jak už jsem zmínil výše, zcela tuctový, na můj vkus mohl být mnohem vtipnější, ale to je všeobecně problém většiny novějších českých komedií. Na druhou stranu má snímek velice příjemnou a uvolněnou atmosféru, dost tomu napomáhá pochopitelně i přítomnost několika pěkných a šikovných psů. Řekni to psem není nic extra světoborného, jedná se o průměrnější komedii, nelze jí však upřít, že je to sympatická, jednoduchá, nenáročná, oddechová, dobře natočená podívaná, která podle mě krásně zapadne do programu jakékoliv komerční televize. 5/10. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Berenika dostane psa, aby zahnal smutek z následného rozchodu, což bude tím krokem ke štěstí, přestože psa nikdy nechtěla. Celkem lehce zapomenutelný film, který ničím prostě nezaujme a zmizí v zapomnění, na druhou stranu - není to ani žádný trapas. Možná kdybych byl zarputilým pejskařem, pak by to bylo lepší hodnocení, ale takhle to jsou slabší dvě *. ()

Aurewen 

všechny recenze uživatele

Ať si každý říká co chce, jestli Berenika dělá stojky nebo ne, ale za mě hraje hezky a přirozeně. Jako herečka i člověk mi nevadí. Líbil se mi přerod ze strachu z psů v jejich oblibu. Na čtyři hvězdy to nedá,ale za mě pěkná oddychovka a konečně film, kde to není typicky český film (buď hodně trapnej humor, postelový scény nebo pěkná depka). Jo a borderky jsou skvělý... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Prahy. (dyfur)
  • Autorka scénáře Irena Obermannová o své inspiraci k napsání příběhu dodává: „Tenhle scénář jsem začala psát, když jsem byla totálně zoufalá a řekla jsem si, že bych potřebovala vidět nějaký milý, romantický film o lásce, kde všechno dobře dopadne. Takže na začátku toho celého byl pocit. Potřeba filmu, který pohladí. Řekni to psem ale nevidím jen jako film o pejskařích. Ostatně já sama psa nemám. V pejskařské komunitě totiž komunikují i ti, co to neumějí. Samotáři, morousové i podivíni, staří s mladými… Je to příběh o nás, co si často neumíme říct ty nejobyčejnější věci – třeba: ‚Mám tě rád.‘ V tomhle příběhu to nakonec za ty dva řeknou jejich psi.“ (rakovnik)

Reklama

Reklama