Reklama

Reklama

Co jsme komu všichni udělali?

  • Francie Qu'est-ce qu'on a tous fait au Bon Dieu ? (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovi v prvním filmu provdali i čtvrtou dceru a ve druhém úspěšně udrželi všechny své dcery i jejich rodiny ve Francii. A právě když se jim je podařilo přesvědčit, aby nikam neodjížděli, nečekali, že všichni skončí v jejich malebném Chinonu a budou je mít víceméně pořád za krkem. Za péči a starostlivost se jim dcery i se svými rodinami chtějí odvděčit a využijí k tomu skutečnost, že Claude a Marie slaví čtyřicet let společného života. Začnou pro ně připravovat velkou oslavu v jejich rodinném domě, a protože to musí být oslava opravdu pořádná, pozvou do Francie i rodiče svých manželů. Claude a Marie tak budou muset pod svou střechou přivítat rodiče zeťáků Rachida, Davida, Chaa a Charlese. Tento „rodinný“ sraz slibuje, že bude hodně bohatý na nejrůznější události. Stačí k tomu už jen to, že tyto rodiny jsou z nejrůznějších koutů světa a rozhodně je nespojuje ani stejná víra. Nechte se překvapit a hlavně pobavit. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (98)

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

"Milujem Francúzsko, ale neznášam Francúzov." Po peknej jednotke a zbytočnej dvojke prišla tretia kapitola série Čo sme komu urobili?, ktorá zvýšila latku na najvyššiu možnú úroveň, a to tak, že na scéne už nie sú iba zaťovia rôznych etnických skupín, ale tentokrát konečne dorazili aj všetci ich rodičia, ktorých sme doteraz ešte nevideli (okrem rodičov z Pobrežia Slonovín 😀). Od tejto jemnej komédie som nemal žiadne veľké očakávania a práve preto sa mi tento film tak páčil - je plný milých vtipov (losovanie o spanie v nafukovacej jurte, seniorská nočná jazda a vlastne aj všetky momenty, v ktorých je na scéne Koffi), ktoré sa nesnažia príliš tlačiť na pílu (až na pár výnimiek ako rezanie jablone alebo stavanie betónovej steny) a tým pádom vo mne táto komédia navodila veľmi príjemný pocit a vlastne celá sa niesla v takej dobrej, feel-good atmosfére, ktorá tomuto filmu pekne prihráva do kariet. K tomu pridajme ešte podarenú kameru a vyjde z toho pohodová oddychovka, ktorej zhliadnutie nikoho ani v najmenšom neurazí. V konečnom dôsledku som spokojný, ale aj tak nemôžem dať inak ako 7 nafukovacích jurt z 10, od vystúpenia Elektrických Hyen som si jednoducho sľuboval viac, nejaký väčší metalový nárez ako to, čo som videl... Nevadí, nenadchlo, ale ani neurazilo 😉. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Úplne v pohode pokračovanie. Séria si drží svoj štandard a musím povedať, že i keď ani trojka v podstate nemá scenár, vďaka dobrým hercom, ktorí si zjavne sadli a vedia čo majú hrať sa mi na film pozeralo príjemne. Ak sa vám páčili predchádzajúce časti, za to jedno pozretie to určite stojí. 60 % ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se v Co jsme komu všichni udělali? potřetí vydávají do vod zdánlivě rasisticky a xenofóbně laděného humoru, který je však stále velmi korektní a polechtá bránici, byť je ono kouzlo svěží jedničky už tak trochu pryč. Ansámbl se rozrostl o další postavy a myslím, že jejich počet byl už hraniční, nicméně stále přehledný. Divák se opět na devadesát minut ponoří do radostí a strastí početné rodinky Verneuilových, jejíž členové jsou postaveni před nejednu zkoušku. Postava Helmuta byla vyloženě zbytečná a děj by se bez něj obešel. Doufám, že se jedná o závěr trilogie, jejíž případné pokračování by už muselo hodně vařit z vody a mohlo by působit příliš překombinovaně. Slabší čtyři hvězdičky! ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola samozrejme najlepšia, ale nemôžem inak, než subjektívne a hlavne pocitovo dať znovu plný počet. Je to naozaj inteligentná zábava pre dospelejších a vyspelejších jedincov, bez náznakov humusovín ako v teen sračkách. Mám pocit, že už len Claviér a potom partička Boudali a Lacheau dokážu v súčasnosti robiť buď seriózne, alebo dokonale uletené komédie, ktoré nemajú konkurenciu ani v Európe ani vo svete a to mám toho napozeraného tony, Španieli a Taliani sú moc ukričaní, Nemci zažili výslnie pri sérii Fakjú pane učiteli a v podstate to u nich roky ťahal len Elyas M´Barek, Amíci mali výslnie pri pôvodnej sérii Prci Prci s originálnou zostavou a potom to tiež šlo dolu vodou, takže už zostávajú len Frantíci ako istota. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Co jsme komu udělali 3. Stejně dobré jako dvojka, o chlup horší než nepřekonatelná jednička. Ale i tak je to velká zábava, která překvapuje hlavně tím, že i když notně zestárli, prošedivěli a usadili se, dokážou stále dobře pobavit. Čínské extempore je výborné, spousta dalších scén neméně zábavná. Jedno z mála pokračování, které fakt stojí za vidění. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Oproti vzducholodím se nedá horkovzdušný balon řídit (pouze využíváním větru jde lehce směrovat), a proto není možné přistát na konkrétní místo jako ve filmu. (Ace.A.T.L.)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama