Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá Stáňa (R. Zahradníková) vyrůstala s rodiči (J. Preissová a J. Zahajský) a bratrem v provizorním bydlení – na hausbótu. Idyla u řeky, život spjatý s přírodou ale brzo skončí. Rodina se bude stěhovat na sídliště. Hausbót si kupuje záhadná paní Puchlerová (J. Adamová). Stáňa začne chodit do nové školy a poznává nového spolužáka Luďka. Doučuje ji matematiku a dívka se s ním často vrací do přírody k hausbótu, kde se děje něco podivného… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

cariada 

všechny recenze uživatele

Lehce naivní TV film o stěhování rodiny do paneláku z hausbotu. Rodina si nestále hraje na námořníky a i podle toho se chová. Celé to stojí a padá na krásné Stáně v podání Reginy Řandové. ()

farinelli77 

všechny recenze uživatele

Jak by řekl pan režisér Ján Roháč, bolo to také akési švédské... Snad trochu uspěchané, některé scény by si zasloužily více rozvést, jiné trochu zkrátit nebo vynechat. Škoda, že víc prostoru nedostala vynikající Jana Preissová i Jaroslava Adamová. Navíc, inscenace měla být pro děti, ale nejsem si jistý, jestli (tehdejší) děti vůbec pochopily, co se na hausbótu vlastně dělo... Jedna hvězdička navíc je za (jako vždy) nádhernou hudbu Jiřího Václava! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama