Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tatínkové brousí školní lavice, aby dětem vylepšili prospěch, maminky balí k moři i mušle a děti se nemohou dočkat, až budou na pláži. Vlny chorvatského Jadranu jsou téměř na dosah, tak co by se mohlo pokazit? No přeci úplně všechno! (Česká televize)

Recenze (31)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

První a nejspíš poslední díl seriálu, který jsem viděl. Ač film nebyl žádný zázrak, tak i díky obsazení jsem se na seriál těšil. Výměna Novotný za Čermáka není ani trochu na škodu. No a to je jediné pozitivum. Všechny (ale jako vážně a opravdu - všechny) vtipy jsou tak debilní a nebo tak debilně podané, jako kdyby někdo vyprávěl vtipnou historku, neuměl to a historka pro nezúčastněné stejně ani nebyla vtipná. Takže zde režie i scénář jsou otřesné. Až na Novotnýho marně vzpomínám na něco pozitivního, ale fakt nic. ()

ajlonka 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem nepochopila, zda návaznost na film Špunti na vodě má být nebo nemá... Ve filmu se malá dcerka Veselých jmenuje Karolínka, v seriálu Kačenka - proč?? (o výměně roztomilé zrzavé holčičky za blondýnku nemluvě). Změna hlavního herce Hynka Čermáka za Davida Novotného taky nic moc. Ač mám oba dva herce ráda, tak Čermák prostě seděl líp na tuhle roli. Dialogy nemastné neslané, totálně bez šťávy. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Česká televize je tu pro všechny, bohužel pokaždé pro někoho jinýho. Sponzoroval to projekt Dieta, nebo co to mělo bejt, a mě z té nízkoenergetické, řídké, plytké břečky kručí v žaludku. Letos (vlastně už loni, ale nedávno) mi naservírovali Ombudsmana, takže teď budu zřejmě opět nějakou dobu o hladu. Dnes zvali ke stolu milovníky Osady, 3+1 s Mirkem Donutilem a podobných laskomin. Třešínkou na tomhle pomyslným zvratkodortu by bylo, kdyby se z narození miminka netěšili postpubescenti Langoš (55) a Vilhelmka (43), ale třeba právě ten Mirda (70) se svou rozkošnou mladou manželkou v podání Pavly Tomicové (59). Ne, fakt díky, já si rozhodně nepřidám… ()

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Ono niekto asi odpozoroval, že na slovenskej Joj vysielali toho času seriál Prázdniny, ktorý bol samý cringe a samý treťotriedny humor, ale vďaka veľkej účasti detských hercov na Slovensku zaujal niektorých jednoduchších divákov a na Jojke mal sledovanosť. ⚪Tak si ČT natočila niečo veľmi podobné, s absolútne odveci kastingom, lebo čo to je za páry? Langmajer a Dyková, Novotný a Polívková, to kto ich vyberal? Veď tí ľudia k sebe ale že vôbec charizmaticky nezapadajú, jediné pozitívum je, že Langmajer asi po dekáde konečne hrá aj nejakého blba a nie len tie machovské úlohy, nutno dodať, že títo ,,dobrí babráci a blbci" mu sedia viac, asi nemusí moc hrať :D aj ten humor je strašne jednoduchý a blbý, viz ,,debilná matka," ten vtip má snáď sto rokov, nie?⚪Ani tí detskí herci sa nejavia nejak perspektívne, skôr naopak, celé je to nejak divne postrihané, dialógy tiež nič moc, na to, že to tvorila verejnoprávna televízia skôr seriál pôsobí ako z produkcie Tv Prima, čo nikdy nie je lichôtka. Úplná čerešnička je potom stereotypne vykreslená Slovenka, čo furt len trepe a trepe a je vyslovene naivne blbá a jednoduchá a jej túžba je byť žena v domácnosti. Toto druhé ,,Kukačky" (premisou nie, ale myslím číslom sledovanosti) určite nebudú.⚪ ()

ReproBoy 

všechny recenze uživatele

Hejtři všech serverů, polibte si prdel. Navázání moderních technologií na naše mládí. Sem tem nedostatek, ale po všech těch výměnách, prostřeno, kriminálkách, vyholených a talenech je zase něco, na co se dá docela koukat. Nechval dne před večerem, ale za mě to má dobře rozjeto. Uvidíme, co bude dál. 65% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • David Veselý (David Novotný) porovnává své vysvědčení z deváté třídy s vysvědčením svého syna. Rodné číslo syna je 050506/2154, ale datum narození na vysvědčení je 5. května 2006 – rodné číslo tedy má být 060505/2154. (dejv997)
  • Úvodní díl sledovalo 1,7 milionu diváků starších 15 let (podíl 42 %). Byl to nejlepší výsledek večera a také celého pátečního dne. (rublik05)
  • Dům Veselých (exteriér i interiér) je Skleněný palác, lidově Skleňák v Dejvicích. (formelin)

Reklama

Reklama