Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát

(seriál)
  • Česko Kdo to hodil, pánové (více)

Série(2) / Epizody(11)

Jeden je malý a hloupoučký. Druhý protáhlý a vychytralý s mlsným jazýčkem. Jednoho dne se potkali u Kolína a dali se do řeči. Po dlouhém klábosení o tom, jak měli geniální předky a příbuzné zjistí, že jsou bráchové a začnou si spolu hrát. Prožívají spolu mnohá dobrodružství a hry, které však nejsou ze strany toho většího zrovna čestnou zábavou. Ale malý medvídek to snáší vcelku dobře a tak oba navozují řadu úsměvných situací. (stub)

(více)

Recenze uživatele boshke k tomuto seriálu (7)

Potkali se u Kolína (1965) (S01E01) 

Asi jsem tak nějak čekal více (já vím, rozebírám tady čtrnáctiminutový večerniček). Je to hravé, je to starosvětské, první polovina mne moc nebavila, v druhé jsem měl problém s tím depresivním vyzněním. Velký medvěd Malého využívá a ten si nechá na hlavu srát jen proto, že žádné jiné kamarády nemá. To je příběh pro děti? 70% ()

Jak jeli k vodě (1965) (S01E02) 

Ne. Nemůžu přenést přes své outlocitné srdce, jak Velký medvěd s tím Malým pořád vyjebává. Zde je v obzvláště dobré formě... 40% ()

K princeznám se nečuchá (1965) (S01E03) 

Malý medvěd si nechá nakukat opravdu vše a toho zneužije Velký medvěd, aby se dostal k jeho rybě, jež rybou vlastně ani není, neb se jedná o zakletou princeznu. A nebyl by to Malý medvěd, kdyby mu neuvěřil a nepokusil se prokázat nějaké hrdinství, aby ji osvobodil... 100% ()

Jak jedli vtipnou kaši (1966) (S01E04) 

Tak tento díl se mi zamlouval. Velký medvěd se opět snaží s tím Malým vyjebávat, ten si to však tentokrát nenechá líbit a začne vařit vtipnou kaši, aby byl stejně chytrý jako on... 100% ()

Držte si klobouk (1966) (S01E05) 

Medvědi zase roztomile blbnou... 80% ()

Jak šli spát (1967) (S01E06) 

Malý medvěd je tak unavený, že už ho ani jeho oblíbené hry nebaví, a tak se ho Velký medvěd snaží všemožně donutit, aby neusnul... 80% ()

Reklama

Reklama