Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někoho takového jako je Patrick Smash jste ještě nepotkali! Tento jedenáctiletý školák má podle lékařů velmi ojedinělou a tak trochu trapnou diagnózu - chronické větry. Jeho jediný kamarád a geniální vynálezce Alan naštěstí nemá čich a snaží se Patrikovi udělat různými vymoženostmi život snesitelnějším. Když se však o chlapci dozví v NASA, bez váhání ho přijmou do nového vesmírného programu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Obrovské to morálne posolstvo. Ak máte problémy akéhokoľvek druhu, popasujte sa s nimi a snažte sa ich využiť. Takže, keď máte prdy na rozdávanie, proste ich rozdávajte. Zrejme nadčasový snímok, ktorý poukazuje na to, že ( hlavne v dnešnej spoločnosti ) sa dá využiť v prospech blaha ľudu ( a komerčnému využitiu ) naozaj všetko. Máte slintavku? Natočte sa na video, hoďte to na sociálne siete, pridajte k tomu nejaký vtipný komentár a ste hviezda prvej veľkosti, teda aspoň na 15 minút, kým nepríde niekto druhý. Takto to dnes beží a takto to ´´humornou´´ a metaforickou formou ukazuje aj tento snímok, ktorý vznikol zhruba dekádu pred pádom normálnej ľudskej spoločnosti ako sme ju poznali ( čiže nezaťaženou sociálnymi sieťami a slobodou súkromia ). Deti nepobaví ( teda ak nemajú radi počúvať 80 minút prdenie ) a dospelý zrejme využijú čas na niečo iné. ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Absolútna sprostosť od režiséra Garfielda, akurát, že ten vtedy ešte neexistoval - mám, ale pocit, že práve Garfield, by si tento film pozrel veľmi rád. Doplňujem: Jednu z hlavných úloh si zahral aj filmový RON z Harryho Pottera. V slovenskom znení: TOMÁŠ HALLON, FRENCIEN BAUER a medzi ďalšími i vynikajúci hlasy tvrdších filmov JURAJ BEDNARIČ a JÁN MORÁVEK. Réžia slovenských dialógov: PAVEL GEJDOŠ ()

Reklama

Nolanofil odpad!

všechny recenze uživatele

Mňa by naozaj zaujímalo, ako to producent predkladal štúdiu a dôvod prečo by to malo v kinách uspieť. Zdravím, mám scenár s chlapcom, ktorý neuveriteľne prdí a NASA ho za to pošle do vesmíru, potrebujem na to iba jednu detskú hviezdu a 7 miliónov. A viete čo? oni mu tú detskú hviezdu dali a aj tých 7 miliónov. To je Amerika pánové! ()

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele

S filmem mám jediný problém: netuším na koho je cílený na starší je asi dementní viz. hodnocení a pro malé se zase téma prdění moc nehodí (ono se vlastně nehodí vůbec). Proč však má ode mě takové hodnocení jaké má ? Film mě prostě svým úchylným způsobem bavil a rád jsem koukal na Rona. Je to blbost, ale svým způsobem celkem zajímavá blbina. Nebýt tak nízkého hodnocení dal bych 2, film si však podle mě nezaslouží plácat se na úplném dně tak 3 hv. a 45%. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Z filmů s tak zvaným fekálním humorem tento snímek vyčnívá tak výrazně, že jenom slepý to nepostřehne. Na příkladě toho nejtrapnějšího handicapu totiž ukazuje všem dětem, které postrádají vlastní důstojnost a hledají své místo ve společnosti a světě, že lze se opřít i o "pouhou" existenci a že nejdůležitější je si začít vážit sebe sama a brát život jako zkušenost zcela ve smyslu konstatování hlavního hrdiny filmu: "To byl nejhorší den mého života" a "To byl nejlepší den mého života." Osobně shledávám tento dětský film etičtějším než Sám doma a v něčem ne nepodobným Addamsově rodině. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je celkem 50 prdů. (rafix)
  • Každé auto u domu Patrika je zelený Mini Minor. (ČSFD)

Reklama

Reklama