foto

Josh Herdman

  • nar. 9.9.1987 (31 let)
    Hampton, Middlesex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Joshua "Josh" Herdman je anglický herec. Jeho kariéra začala v roku 2001 filmom Harry Potter a Kameň mudrcov, a doteraz je známy hlavne vďaka svojej postave Gregoryho Goylea, ktorá sa objavila vo všetkých ôsmich filmoch zo série Harry Potter. Vo Veľkej Británií je známy ešte pre svoju rolu Bena v seriáli BBC UGetMe.

Je synom Jessicy Herdmanovej a herca a profesionálneho rugby hráča Martina Herdmana. Vyrastal s troma staršími bratmi. S priateľkou Jessicou má syna Morgana. Jeho koníčky sú najmä box a písanie scenárov ku krátkometrážnym filmom.

Domo "metal.storm" Highwayman

Herecká filmografie

Filmy

2018 Robin Hood
Two Graves
Wasted
2013 Common People
2012 Piggy
2011 Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
2010 Estate Film, The
2009 Harry Potter a Princ dvojí krve
2007 Harry Potter a Fénixův řád
2005 Harry Potter a Ohnivý pohár
2004 Harry Potter a vězeň z Azkabanu
2002 Harry Potter a Tajemná komnata
Prďoši
2001 Harry Potter a Kámen mudrců

TV seriály

2018 Marcella (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2017 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 3 (S06E03)
2012 Wizards vs. Aliens (TV seriál)
2004 Ministry of Mayhem (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Reflections on the Fourth Film
2004 Head to Shrunken Head

TV pořady

1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace