Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (69)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Předem upozorňuji, že jsem v životě nehrál LoL, ba co víc, hrou přímo opovrhuji. Arcane je ale naprostý klenot a absoltní povinnost pro všechny. Příběh není nijak originální, ale je sakra dobře vybudovaný stejně jako jeho charaktery. Arcanu se zejména daří budovat silné ženské hrdinky a strká tím veškerou snahu Marvelu do kapsy. Samotný potlesk si zaslouží první 3 epizody fungující jako origin, možná nejlepší origin, jaký jsem v animovaném světě viděl. Animace, steampunkový svět a mnoho dalších elementů je jen třešničkou na dortu. Riot Games mají za sebou 10 let existence LoL s více než 140 hrdiny a lorem, se kterým nijak nepracovali. Něco mi říka, že po tomto kousku se rozjede velký kolotoč nových her, filmů a seriálů ze svéta Runeterry. Kolotoč, na který se nesmírně těším. ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| Netflix | Ja ako hráč hry som bol nedočkavý, kedy konečne dostaneme niečo zo sveta LoLka. To sa konečne naplnilo a dopadlo to vlastne asi najlepšie ako mohlo. Arcane je totiž vizuálne dychberúci zážitok, ktorý s ľahkosťou a istým prehľadom rozpráva príbeh dvoch sestier. A funguje to naozaj na výbornú. Presný dabing, nádherná animácia, funkčné emocionálne scény, hravé a zábavné využívanie tohto rozmanitého sveta. Naozaj kvalitný, plnotučný balík zo sveta LoL, ktorý som si vždy prial v takejto podobe. GGWP! | Hodnotenie: 9/10 | ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Posedlost Imagine Dragons stranou, Riotu se kupodivu povedlo natočit dospělý a troufám si říct revoluční animák na základě hry, která k tomu paradoxně nikdy neměla žádné předpoklady. Způsob budování světa, interakce mezi postavami, a hlavně výše zmíněná animace, která to celé posouvá minimálně o tři levely vejš, než kde by to za normálních okolností bylo, z toho tak k překvapení většiny internetu činí jeden ze seriálových počinů roku. Úvod byl sice na můj vkus trochu chaotický a hledal jsem si kvůli tomu k postavám cestu o něco déle, nakonec se to však povedlo. Takže klobouk dolů, těším se na pokračování, a upřímně doufám, že si ostatní herní vývojáři při sledování zuřivě psali poznámky. 8/10 ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že by konečně Riot chtěl nějak kompenzovat ty ztracené hodiny u té jejich rakoviny? Asi ano. Práce na tomto se rozproudili dobře a je jasné, že v tomto je jasný background. Já mnohdy nemohu asi objektivně něco vyčíst až třeba na poslední epizodu, která působí dobře a epicky až  tedy na divné přechody scén,  které až nedávají smysl a  jsou trochu vágní, ale to je tak všechno. Plus se nečekaně chabým a divným hudebním doprovodem napříč seriálem Mimochodem... vážně se otevřelo tak moc téma toho, že Vi a Cait jsou vlastně nožnice? V každém případě největší slabina seriálu je to, že otevírá neuvěřitelně barvitý a plný svět, ve kterém se zasvěcuje jenom na konflikt dvou světů z mnoha, kde růžky vystrkuje další. K tomu  tuna postav, která každá má neuvěřitelný příběh a my se k němu nedostáváme a další série jasně láká na pokračování tohoto konfliktu. Obecně vzato jde o pecku letoška, která mě stále nedokáže nijak sundat, abych byl na větvi, ale minimálně se dokážu těšit na další kontent. ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tleskám a umírám blahem. Dočkala jsem se… ach a jak já si to užívám! Postavy, co zůstávají samy sebou. Promyšlený děj bez nelogických pseudo-souvislostí. Zvraty, které šokují, ale primárně vycházejí z děje (a ne ze záměru šokovat). A neumím si pomoct, ale Jinx jako postava je tak sakra dobře vytvořená! A ony jsou vlastně všechny… žádná černobílá, dobro a zlo. Je to především geniální směs šedé v nádherné animaci. Na tohle zdejší systém hodnocení nestačí! ()

Galerie (70)

Zajímavosti (33)

  • Raketa vystřelená na závěr epizody je obdobou Jinxiny ultimátky (tj. nejsilnější schopnost šampiona) ve hře – Super Mega Death Rocket! (Luicy)
  • Na začátku epizody, kdy Silcovi posluhovači nakládají Třpyt na vzducholoď, můžeme krátce vidět ruku, hlaveň a siluetu Gragase nakreslené na kontejnerech. (Veskoslav)
  • V této epizodě si Benzo před příchodem Vandera prohlíží předmět, který vypadá jako krunýř želvy. Jde o zrušený item Heart of Gold a toto je jako pocta onomu předmětu. (Puxina)

Reklama

Reklama