Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Kultovní anarchisticko-punková hippie groteska pojednává o každodenním životě čtyř „studentů" v Londýně počátkem 80. let. Zbabělý revolucionář Rick (Rick Mayall), urvaný punker Vyvyan (Adrian Edmondson), bolestínský hippie Neil (Nigel Planer) a uhlazený Mike (Christopher Ryan) si pronajali barák na kraji Londýna a intenzivně ho vybydlují. Krutě zacházejí se svým domácím (Alexei Sayle) – a on krutě zachází s nimi. (Česká televize)

(více)

Recenze (91)

Miksa 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je rozhodně něco jiného. Líbí se mi výraz Radka99 punkový sitcom a zcela s ním souhlasím. Jde o sled několika scén, který drží tenké pouto nedůležitého příběhu čtveřice mladíků z počátku osmdesátých let v Londýně. bohužel, poměrně dost skečů je křečovitých a nemohou potom vyznít ve své absurdní humorně britské kráse. Dostal jsem se k tomuto seriálu z odkazu z Hale and Pace, které zbožňuju , a kteří si zde také střihli pár štěků. Ovšem na tyto dva pány to ani zdaleka nemá. A i když hodnotím třemi*, doporučuji shlédnout už kvůli tomu, že "takovýhle" seriály už se netočej. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kult vymetal na ČT 2 v roce 2000 pozdní hodiny. Já jsem na něj vždy čekal a totálně jsem z něj nemohl. Musím zmínit obstojný dabing. Když jsem to nedávno znovu zkouknul (v originále), pořád jsem se dobře bavil. Mezeru v britcomech po Pythonech (69) a Hotýlku (75) určitě vyplnil výborně. Navíc BBC dostala odvahu a rok poté vznikla Black Adder !!! Za zmínku určitě stojí například skeč "University challange" s Benem Eltonem, Emmou Thompson, Stephenem Fryem a Hugh Lauriem. ()

Reklama

Slimakovec 

všechny recenze uživatele

Pro ty, který hledají v každym seriálu a filmu nejmenší detaily a zkoumají, proč to tak nemohlo bejt: z tohohle vám vybouchne hlava. Pro ostatní: Totální ujetost. Nevim, na čem režiséři jeli, ale byl to asi kvalitní matroš, bo tak něco šílenýho člověk nemůže vyplodit ve střílivym stavu. This is really heavy, man! ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tohle je taková šílenost, až se mi z toho točila hlava kolem :-) Hustá punková jízda, která začne první částí a končí titulkama částí číslo dvanáct. Angličané jsou mistři co se seriálové tvorby týče a The Young Ones není výjimkou, opět se jedná o docela originální záležitost, která na sebe nabaluje jeden geniální nápad za druhým. Miluju (ehm často nejen) slovní války Vyvyena s Rickem! :-) ()

kikikrikri odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou jsem se dívala na televizi a přišla na tohle, vypadalo to jako cool šílenost a čekala jsem něco na způsob červeného trpaslíka (kterého mam hodně ráda). Po čtvrt hodině jsem měla čelist až u pupku. Myslela jsem si, to si snad dělaj srandu, to jako má bejt vtipný?!? Párkrát se mi ještě stalo, že jsem na tenhle seriál omylem zabloudila a tak jsem si řekla, podívám se, jak se to má na ČSFD. Ta čelist mi spadla snad ještě níž! 81%? Jak to hodnocení, tak ten seriál asi nechápu, ale jedno to má společný, nelíbí se mi. Total s*it! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (10)

  • V této epizodě živě vystoupí kapela Rip, Rig and Panic se svou skladbou „Buffalo stance“. (Epistemolog)
  • V této epizodě živě vystoupí kapela Damned se svou skladbou „Nasty“. (Epistemolog)
  • V této epizodě živě vystoupí kapela Madness se skladbou „House of fun“. (Epistemolog)

Reklama

Reklama