Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Diskuze

Uživatel oashi smazal svůj příspěvek.

Frontie

Frontie (hodnocení, recenze)

Dovoluji si pozvat na výstavu děl Svetozara Rusakova, spojenou s oslavou 50, let od uvedení seriálu Jen počkej... Koná se ve výstavní siní PRE, Praha 10 - Vršovice, ul. Na Hroudě 19 a to do 22/2/2019. 

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě,proč u nás ve starší české verzi nahradili některé ruské písničky.I když, co jsem teď viděl novější českou verzi,hudba zůstala originální,tak nevím,proč starší verze byly nahrazeny jinou hudbou.PS:Nevíte,co je to za melodii,která hraje v české verzi skoro v každém díle?Např. hnedka v tom prvním ,jak si to vlk vykračuje po pláži a potom uvidí plakát zajíce.

sator

sator (hodnocení, recenze)

V roce 1969 se zrodil první díl cyklu Jen počkej, zajíci!, který se vzápětí stal nejpopulárnějším i nejprodávanějším z ruských animovaných děl. Nositelé prvních ruských hlasů postaviček již nežijí, při dabingu vlka a zajíce je však připomíná archivní záznam, který teď letí po sociálních sítích.
Následující článek

Tihle ruští herci dali hlasy hrdinům Jen počkej zajíci | (1:27) | video: ORT

Letos je tomu patnáct let, co zemřel autor seriálu Vjačeslav Kotěnočkin. Jenom o rok přežil herečku Kláru Rumjanovou, která namluvila zajíce. Paradoxně roli dostala kvůli nemoci: po zápalu plic se její hluboký alt změnil v sopránový hlásek jako stvořený pro dětské příběhy.

 

Vlkovi propůjčil svůj hlas Anatolij Papanov, jehož prvním filmem se stal v roce 1937 Lenin v říjnu. Původně tvůrci chtěli, aby vlka mluvil písničkář Vladimír Vysockij, který se podílel na hudbě k seriálu, ale sovětské úřady byly proti.

Po režisérovi převzal štafetu jeho syn Alexej Kotěnočkin, který provedl hrdiny do nové doby. Kvůli protikuřáckým zákonům přišel vlk o svou typickou cigaretu a pro případné pokračování se zvažuje formát 3D. Ukázku původního dabingu najdete na videu.

Zdroj: http://kultura.idnes.cz/video-vlk-a-zajic-jen-pockej-dabing-dr7-/filmvideo.aspx?c=A150724_143534_filmvideo_spm

BoncheR

BoncheR (hodnocení, recenze)

Veľmi vás prosím ľudia, hľadám jednu epizódu, kde vlk a zajac vliezli do miestnosti, kde má kúzelník svoje veci. potrebujem hudbu z tej scény... neviete prosím ako sa ta epizoda volala, pripadne ake ma čislo? :o 

budem velmi vdačny

tsunamix

tsunamix (hodnocení, recenze)

Nemohu uvěřit, že jsem tento snímek zapomněl ohodnotit. Kultovní klasika z dob studené války, která se společně se "Svéráz" sérií v ruské kinematografii neztratí.

Yellyman

Yellyman (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo kde by se dala sehnat hudba ze třetího dílu kdy vlkovi ujede motorka?

Mariin

Mariin (hodnocení, recenze)

Dokonalý soulad s hudbou, případně zpěvem. Naprosto skvělá je scénka, kdy se vlk převlékl za Sněhurku...

lightl

lightl (hodnocení, recenze)

nejoblibenejsi kresleny film meho detstvi...dokonce vic nez Tom a Jerry:-) s tehdejsimi prostredky si myslim, ze vic nez povedeny kousek

IvoP

IvoP (hodnocení, recenze)

Fary: posloužím několika písněmi: 1. epizoda - při šplháná po laně vzhůru k balkónu si vlk píská melodii "Píseň o příteli" od Vladimira Vysockého (mmch. nedávno nahrál Jarek Nohavica na album Ikarus) 5. epizoda - jízdu trolejbusem doprovází - instrumentálka skladby "Dorogov Dlinnoyu", kterou známe i ve verzi Mary Hopkins - Those were the days" 6. epizoda - při balíkování zní píseň "kosil yas' konenshinu" a při jízdě vlakem zní Chačaturjanův Šavlový tanec 9. epizoda - kladba Wheels

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

hronik: Mrazík je prej strašná ******, ze který udělal skvost až český dabing. DVD mám, takže až budu mít někdy čas, tak si to ověřím.

hronik

hronik (hodnocení, recenze)

Mrazik a jen pockej je asi to nejlepsi co sovetsky svaz kdy vyprodukoval.

Fary

Fary (hodnocení, recenze)

Když o tom mluvíte ... nevíte někdo, jestli k tomu seriálu existuje nějaký soundtrack? Nebo alespoň názvy písniček, co tam jsou ... Kromě Popcornu a Kaťuši tam neznam žádnou ... Díky

 (hodnocení, recenze)

Proste klasika, akorat sikovnej dejovej spad, vtipny napad, skvela animace a hudba takova, ze kdyby dnes udelali soundtrack, byl by to asi docela trhak :) .

Showman

Showman (hodnocení, recenze)

Tak jsem si přečetl v Cinemě,že v nových sériích bude mít vlk v tlamě místo cigarety lízátko,nebot vlk s cigaretou je prý v zahraničí obtížně prodejný.Proboha! Kam až tahle kvazimorálka zajde? Vždyt to musí tu postavu úplně pokur.it.

Reklama

Reklama