Reklama

Reklama

One Piece

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(9)

Monkey D. Luffy, mladý pirát ve slamáku, se v téhle hrané adaptaci populární mangy vydá s pestrou partičkou přátel na velkolepou výpravu za pokladem. (Netflix)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

jasně že další stremovací platformy mají taky silné pořady/filmy/tv seriály, ale Netflix to hodil na nostalgii s trochou inovace stačí se podívat na trailer o Beverly Hills Cop: Axel F, sice si to Netflix nenatočil, ale Netflix jako jediný to bude mít na své platformě, nicméně ten trailer jako solidně hraje na nostalgii s tím, že tam sou nějaké inovace, ale v takové míře, aby to neodradilo skalní fanoušky, ale zároveň aby nalákali nové lidi. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

tak jinak......víš co je gigachad ? víš co znamená označení gigachad ? chtěl sem tím říct, že tím co Netflix udělal, že se rozhodl přivést původní seriál na svoji platformu, je velký krok a spoustě lidem tím Netflix udělal a nebo udělá radost, takže Netflix je gigachad na poli strémovacích služeb. Což je i pochopitelné z toho obrázku, ale pak přišel někdo kdo ten koncept pokazil, že z toho Netflix chce vytřískat prachy, což je logické, nicméně ten někdo narušil to co sem tím obrázkem chtěl říct. Tak doufám, že ten někdo je spokojený. Nazdar. 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

no a neni snad skvělý, že Netflix dělá tohle pro svoje fanoušky či nově příchozí ? Nabídne jim hraný seriál a následně i vylepšenou anime verzi. Jako jo, Netflix s tím co teď nabízí, co bude nabízet a jak k tomu všemu přistupuje z něho dělá gigachada. 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jo, já myslel, že ten meme odkazuje na to slovo "Netflix", které jsi napsal před něj, proto jsem hodil tu reakci, že Netflix ví co dělá a bude se topit v úspěchu.

Kterou postavu jsi měl na mysli? Luffyho?  

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Možná největší anime zpráva dekády. One Piece dostane remake pod názvem "The One Piece". Bude na něm dělat studio Wit (Vinland Saga, AoT a mnohé další skvěle udělané projekty), vrátí se alespoň část obsazení v čele s dabérkou Luffyho a bude to vycházet na Netflixu, který na remaku spolupracuje s Wit i Toei (studio, které dělá OG sérii). Pro nové diváky, kteří třeba byli nadšení z LIVE ACTION, ale chtěli by vidět i předlohu ANIME (ale odrazovala je ta obrovská délka a možná i stáří) ideální start, protože se bezpochyby konečně upraví tempo, teď už se nebude muset čekat na mangu a vyplňovat čekací dobu desítkami fillerů nebo v horším případě adaptovat zdrojový materiál tempem 1 epizoda = 0,5 kapitoly mangy tak jak se to dělo a žel stále děje u Toei. A i animačně to bude teď samozřejmě mnohem lepší.  

Uživatel Yalka smazal svůj příspěvek.

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

No zas taková pecka to není,ale na jedno podívání to jde-jen ta hlavní postava byl teda řádsky nesympatickej pičus-abych dodržel pirátskou terminologii..🙂

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

četl sem, že Zorro vs Luffy, je jedním ze špatných kroků které autor udělal a pisatel doufá, že tohle Netflix nezadaptuje

na příspěvěk reagoval CarnTheNunya

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama